Profesoara de istorie, Natalia Bolohan s-a facut designer. Cum un vis din copilarie poate deveni o afacere de succes - VIDEO

  • 13-03-2015
  • 3875
...

Este profesoara de istorie si a pus pe picioare o afacere cu covrigi. Dar nu s-a oprit aici, a lansat si un brand specializat in tinute office si cocktail.

 

Astazi, brandul Nanetty este mai mult decat un vis din copilarie, este o afacere de success, ce la un an de la lansare a reusit sa se faca remarcata prin stil si calitate. 

"Nu stiu daca e un vis din copilarie, dar din tinerete cu siguranta. Intotdeauna eram intrebata de unde sunt hainele pe care le port, nu erau foarte deosebite, dar era vorba de culoare, un stil aparte, imi place stilul clasic, office si business. Asa am ajuns sa fac haine pentru femei.", a povestit Natalia Bolohan, la O Seara Perfecta.

 Desi au aparut multi designeri autohtoni, Nataliei nu ii este frica de concurenta, pentru ca aceasta, spune ea, te face mai puternic.

"Concurenta este mare, dar asta te face mai puternic, daca vrei sa faci fata trebuie sa muncesti. De ce sa nu oferim consumatorilor ceva autohton, decat sa aleaga ceva de import. Anul asta predau mai putin, 3 zile sunt la scoala, in rest ma ocup de afacere. Eu fac modelele, am citit foarte mult, m-am documentat. Selectam stofe naturale, producem 6-7 unitati pe zi, dar facem haine exclusive.", a spus Natalia Bolohan.

 

Vezi video aici

 

Sursa: acasatv.md