Nu am niciun secret al succesului

  • 22-05-2015
  • 4708

Eroina acestui subiect este ca o „fiică a creaţiei”. Are un studio unde munceşte la realizarea celor mai frumoase decoruri sau elemente pentru acestea. Lilia Florea, despre ea este vorba, îşi aşteaptă zi de zi clienţii pentru a le oferi cele mai originale idei de decor destinate evenimentelor de suflet. E la început de drum, însă pas cu pas a cucerit multă lume cu lucrările sale. Spune că nu are un secret al succesului, ştie doar că prin muncă şi pasiune reuşeşte să realizeze lucrări de poveste.

 
 

Istoria afacerii mele abia începe. Ţin foarte mult la ea şi am depus suflet pentru deschiderea ei. Creaţiile mele vor continua să bucure clienţii care apreciază lucrările originale. Am muncit mult pentru materializarea acesteia, iar acum mă bucur de rezultatul obţinut.

 
 

Când sunt în proces de creaţie, mă inspir de la oameni. Fiecare persoană care păşeşte pragul studioului nostru aduce cu sine un suflu nou. Energia lor e diferită, felul unic de a fi, toate mă inspiră în realizarea unor creaţii artistice originale. Orice lucrare creată de mine exprimă cu desăvârşire personalitatea clientului căruia îi este destinată.

 
 

Studioul este locul unde se realizeză compoziţii şi aranjamente florale selecte, irepetabile. Tot aici pot fi găsite tablourile mele. În funcţie de ocazie, eveniment, sărbătoare se elaborează individual conceptul pentru fiecare client în parte. Mereu am optat pentru originalitate, pentru a oferi o şansă imaginaţiei să se manifeste. Munca mea este un proces în care ideile nu au voie să se piardă sau să fie puţine.

 
 

În fiecare zi am parte de provocări. E nevoie de multă răbdare pentru a le răspunde. Înţelegerea dorinţelor clienţilor, la fel, îmi solicită multă putere, atenţie şi timp. Admir persoanele care ştiu să aibă încredere în mine, în abilităţile şi cunoştinţele mele profesionale. Este o meserie deloc uşoară, dar pe care o fac cu multă plăcere şi dedicaţie, de aceea toate provocările ce-mi apar în cale nu sunt decât trepte ce mă ajută să cresc frumos şi corect în acest domeniu.

 
 

Nu am niciun secret al succesului. Le dau oamenilor ceea ce știu să fac cel mai bine. Desigur, grăuntele de talent pe care-l am mă ajută să creez lucrări de care sunt mândră şi care sunt apreciate de oamenii cu gust, dar asta nu e de ajuns atunci când vrem să obţinem rezultate frumoase de lungă durată. Succesul implică multă muncă, străduinţă şi dăruire deplină, de aceea am să las să vorbească numărul mare de clienţi mulţumiţi de creaţiile mele.

 
Sursa: alllady.md