Fashion Weekend 2015: Irina Ulianovschi – debut cu mireasmă de flori și aer de lux

  • 13-03-2015
  • 5355
...

ashion Weekend 2015 va fi un eveniment cu multă noutate, în primul rând datorită designerilor debutanți care vor surprinde cu talentul lor de a fi autentici. Cu siguranță, Irina Ulianovschi este una dintre cele mai grațioase prezențe debutante din programul Fashion Weekend 2015. Ea a creat o colecție unde florile vorbesc, stofa mângâie și croiala cucerește. Irina a acordat un interviu pentru Ladylike, în care vorbește mai multe despre ea însăși, despre colecția sa de debut și planurile de viitor.

O brunetă frumoasă, cu un simț estetic deosebit, îndrăgostită de roșu și de maci, tânără designer cu un viitor promițător. Așa te văd eu, Irina. Cum te-ai descrie tu însăți pentru cei care nu te cunosc deocamdată? 

Mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase! Eu personal mă consider o visătoare înrăita, pentru care visele, de cele mai multe ori, sunt motorașe care mă impulsionează eventual să fac ceva, să mă mișc, să îndrăznesc. La fel, îmi place să cred că sunt ambițioasă și capabilă de a-mi atinge scopurile propuse și fac totul posibil ca într-adevăr așa să fie.

NK2_0379-copy

Vine un weekend important pentru tine  –  Fashion Weekend 2015 – care probabil e primul eveniment de anvergură pentru Irina Ulianovschi, ca designer. Cum ți-ai caracteriza colecția pe care urmează să o prezinți în cadrul evenimentului și ce aduci nou în comparație cu alte branduri autohtone?

Ooo da, este un eveniment foarte important ce reprezintă un prim pas al meu în lumea design-ului vestimentar autohton.

Colecția mea este formată din 14 piese vestimentare, dintre care 4 ținute de seară, 5 sunt de cocktail și 5 din categoria casual chic. Tematica ce leagă toate aceste piese este cea florală: decorația fiecărei piese este axată pe un anumit soi de floare, în total fiind 5: maci, cale, panseluțe, lilii și floarea-soarelui.

Fiecare dintre aceste ținute este decorată printr-un lucru manual enorm, cu stofe suprapuse și combinate în așa fel încât să creeze forme și textură, accente finale fiind puse prin mergeluțe și cristale. O consider o colecție deosebită prin faptul că așa gen de înfrumusețare a hainelor, prin utilizarea tehnicilor de modelare a stofei și finisare cu pietre și cristale, nu s-a prea mai întâlnit la noi pe piață, ceea ce îi dă colecției mele un aer ușor de unicitate și poate chiar lux.

NK2_0307-copy

Unde îți putem găsi creațiile? Apropo, vei participa la expoziția cu vânzare organizată în cadrul Fashion Weekend 2015?

Creațiile mele la moment se află doar în posesia mea, doritorii putând s-o vadă mai aproape și in detalii prin aranjarea unei întâlniri personale cu mine. În scurt timp voi deschide un Atelier personal, combinat cu showroom, unde vor fi disponibile și haine gata cât și ținute mai deosebite, la comandă.

Da, desigur! Voi participa la această expoziție cu cea mai mare plăcere! Frumosul trebuie împărtășit și răspândit.

NK2_0462-copyy

Ce surprize în materie de fashion pregătești pentru viitor?

Pentru viitor am foarte multe planuri și o să încerc să le realizez pe toate. Una din surprize va fi Atelierul personal, unde voi aștepta iubitoarele de modă cu mare drag. La fel, pregătesc și o mini colecție-capsulă pentru sezonul de vară, în același spirit ca și aceasta de debut: croieli deosebite, mult lucru manual si unicitate. Mai sunt și alte surprize dar le voi descoperi pe parcurs. De asta și sunt suprize, ca să ia pe neașteptate (râde).

NK2_1767

Veniți dragelor în această duminică, 15 martie 2015, la Fashion Weekend 2015 – să admirăm toate cele 14 rochii din colecția de debut a Irinei Ulianovschi, să-i aplaudăm creativitatea și începutul frumos în lumea modei, alături de proiectul Din Inimă.

11046718_942032149174449_3182939066974272463_o

Ne vedem la Fashion Weekend 2015!

#springdininima

 

Sursa: nofashionjustpassion.wordpress.com