Alexandra Chelioglo, fondatoarea magazinului „Glutinni”

  • 18-11-2014
  • 3483
...

Studii: Facultatea de Limbi străine (USM); Facultatea Relaţii Internaţionale la Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale; Magistat în Limba Germană;

Ocupaţie: Fondator magazinului specializat de Produse fără Gluten „GLUTINNI”;

Pasiuni: Lectură, călătorii;

Limbi Străine: Engleza, germana, româna și rusa;

Ultima carte citită: „Клип-трансерфинг. Принципы управления” de Vadim Zeland.

Alexandra și-a început activitatea profesională la 19 ani, fiind studentă la Facultatea de Limbi străine, în calitate de învăţător de limbă germană, la liceul „M.Lomonosov” din Chişinău,

După care, a urmat o experienţă în cadrul Ambasadei Germania în Moldova, ca Asistent pentru Relaţiile Politice Publice (POEA-Assistant).

Experienţa profesională continuă în cadrul mai multor companii private de construcţii şi producere a panourilor sandwich, unde a fost implicată în dezvoltarea diferitor proiecte de colaborare cu Marea Britanie, Germania, Austria și alte state europene.

„Fiind în concediul de maternitate, am simţit o dorinţă enormă de a mă implica în viaţa copiilor ce suferă de o boală genetică autoimună, mai puţin cunoscută în Republica Moldova, numită Boala Celiacă. Şi deoarece şi copilul meu a fost diagnosticat cu sindrom de malabsorbţie intestinală, şi trebuia să respecte o dietă fără gluten, şi din lipsa acestor produse pe piaţa autohtonă, a apărut idea de a de deschide primul magazin specializat de Produse fără Gluten „GLUTINNI”, a menționat Alexandra.

Potrivit sursei, aceste produse sunt destinate persoanelor diagnosticaţi cu boala celiacă, intoleranţă la gluten, sindrom de malabsorbţie intestinală, alergii alimentare, dermatica atopică, autism, fenilcetonurie, etc. Pe lângă faptul, că produsele fără gluten acţionează benefic asupra organismului bolnav, ele sunt destinate şi persoanelor ce vor să menţină un stil de viaţă sănătos. Acesta fiind şi motoul companiei sale:

„TRĂIEŞTE-ŢI VIAŢA SĂNĂTOS!!! ESTE STILUL NOSTRU DE VIAŢĂ ŞI NOI TE VOM AJUTA SĂ DEVINĂ ŞI AL TĂU!”

 

Sursa: ealider.md