Reportaj Publika, despre Coachingul Angry Business oferit beneficiarilor de granturi din partea AOAM

  • 02-11-2016
  • 4161
...

Învaţă secretele unei afaceri prospere şi primesc consultanţă în domeniul business-ului. Vorbim despre zece tineri antreprenori din ţara noastră care recent au beneficiat de un grant din partea Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, relatează Publika.

Pe parcursul a opt săptămâni, aceştia vor învăța cum să-și dezvolte afacerile, astfel încât să le aducă profituri mari.

Tinerii antreprenori vor primi consultanță și vor fi școliți în domeniul afacerilor de oameni cu experiență.

"Vrem să îi ajutăm să îşi sporească cunoştinţele, capacităţile, abilităţile şi să şi le îmbunătăţească, să le completeze, pentru cei care le au deja. Vrem să le oferim o valoare adăugată mai mare prin acest suport", a precizat directorul general al AOAM, Andrei Crigan. 

Pe parcursul celor două luni, tinerii vor cunoaşte tehnici de dezvoltare nu doar teoretice, dar şi practice.

"În primul rând cum să-şi împacheteze corect produsul sau serviciul pe care îl oferă pieţei. După care cum acest produs sau serviciu să-l livreze corect, aşa încât acei potenţiali clienţi să vrea să cumpere anume de la ei şi nu de la altcineva", a spus Alexandru Bordea, trainer "AngryBusiness".

Printre cei zeci antreprenori este şi Igor Golban în vârstă de 35 de ani. El are o afacere bazată pe creşterea nucilor şi a migdalelor, dar vrea să valorifice la maxim potenţialul mărfii sale:

"Vreau să învăţ metodele, canalele de promovare, vrem să ieşim chiar şi la export cu produsele noastre care sunt foarte valoroase."

Şi Olga Braga, beneficiară a proiectului are o afacere bazată pe cultivarea legumelor şi fructelor în sere:

"Am învăţat că trebuie să fii perseverent în afacerea pe care o faci. Este unul dintre factorii decisivi, pozitivi, care contribuie la dezvoltarea unei afaceri."

Antreprenorii au fost selectați în proiect, în baza unui concurs al AOAM după ce au reușit să convingă juriul că au cele mai bune idei de dezvoltare a business-ului de familie.