Impresii despre DriveUp-ul organizat de Angry Business

  • 13-03-2015
  • 5678
...

Compania Angry Business – comunitate ce creează și dezvoltă afaceri, a organizat în zilele de 28 februarie și 1 martie, evenimentul întitulat DriveUp – Primul training concret şi la temă despre lansarea şi dezvoltarea afacerii, la care am avut plăcerea să particip. În cele ce urmează am să vă comunic câteva impresii.

De ceva vreme urmăresc atent ce fac cei de la  Angry Business, pentru că fac ceva ce îmi este interesant și o fac bine. Am mers la DriveUp mai mult din curiozitate. Însă tot efortul a meritat pe deplin iar evenimentul mi-a depășit așteptările. Mergând la DriveUp mă așteptam să aud lucruri pe care în mare parte le cunoșteam, însă îmi dădeam seama că ar putea fi mai mult decât atât și așa a și fost.

De regulă, atunci când vine vorba să merg sau nu la un training, îmi spun că mai bine îți cumperi un set de cărți pentru a cunoaște mai multe dar și mai sistemic. Însă da, cărțile sunt utile, își au desigur rostul, însă și training-urile își au farmecul lor, deoarece dacă sunt bine făcute îți pot oferi o energetică pe care nu o găsești în cărți. De la DriveUp am plecat cu o energetică specială, pentru că am intrat în contact cu oameni interesanți, ambițioși, foarte creativi și ingenioși și am aflat informații pe care, oricât nu le-ai căuta, nu le găsești în cărți.

Nu voi intra în detalii despre cele discutate. Pot doar să vă spun că am înțeles importanța aplicării unor instrumente de business inedite, despre care se vorbește puțin în manualele de marketing și management, dar care sunt simple la prima vedere dar și foarte eficiente. Așa cum și-au și propus organizatorii, la DriveUp am găsit multă inspirație pentru un nou început și am să țin cont de sfaturile lor. Sub influența DriveUp-ului deja am și făcut ceva concret în acest sens, cei apropiați știu ce.

Pe această cale, le mulțumesc trainerilor – Alexandru Bordea, Alina Andriuța și Olga Țăpordei, pentru acest training.

Vă recomand să participați la viitoarele evenimente din seria DriveUp dar și la alte activități organizate de cei de la Angry Business. Nu veți regreta. Cu siguranță am să merg și la un curs de coaching organizat de ei, sau în vară sau în toamnă.

Studiați, dezvoltați, implementați, evaluați, îmbunătățiți, evoluați și tot așa.

 

Sursa: theprofit.md