Eugen Boico: Trebuie să vă iubiţi, dar niciodată să nu aveţi milă faţă de voi

• 18-07-2013
...

Allmoldova are plăcerea de a vă prezenta un proiect unic în mediul de afaceri - Angry Business TV - lansat de Alina Andriuţa şi Alexandru Bordea. Organizatorii au simţit nevoia de a ne împărtăşi experienţa primilor paşi a realizărilor pozitive în domeniul businessului din ţara noastră.

Avem onoarea să vă prezentăm o serie de emisiuni cu o tematică specifică bussines-ului din Republica Moldova, fiindcă e timpul de a le permite celor cu experienţă să-şi împărtăşească ideile, rezultatele şi experienţa cu cei care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de antreprenori ori sunt abia la început de cale.

*Criza a devenit o nouă realitate la care trebuie să ne dimensionăm afacerile.
*Un tânăr antreprenor ar trebuie să-şi petreacă 2-3 ani într-o companie unde lucrurile sunt deja puse la punct.
*Companie este un organism şi la moment ce în acest organism apare cineva străin, organismul singur îl elimină sau îl izolează.
*Nu e atât de important să începi să câştigi bani din asta cât mai repede, dar îi important să urmăreşti viziunea - unde ai vrea să fie afacerea ta în 5 ani.
*Negocierile mari,  trebuie să fie precise de format win-win. Nu poate să fie o negociere din poziţia de forţă sau din poziţii de pârghii de şantaj.
*Cumătrismul este o varietate a networking-lui.

Urmăriţi prima emisiune Angry Business-TV cu Eugen Boico : proprietar şi director la agenţia de publicitate "Publicis Moldova".

Emisiunea este destinata tuturor antreprenorilor, proprietarilor de afarceri si  manageri care conduc echipe profesioniste şi celor care:

• Vor să se lanseze în business.
  • Deţin deja o afacere, dar au ajuns să se plafoneze şi caută soluţii
  • Sunt antreprenori, dar vor sa-şi dezvolte şi maturizeze afacerea.
  • Sunt interesaţi de mediul antreprenorial din R.Moldova.

Orice istorie de succes poate genera alte idei, care vor genera actiuni ce vor aduce rezultate. Dar, totodată, mai inteligent şi mai uşor să învăţăm din succes!

Urmăriţi proectul:

Angry Business TV: www.tv.agrybusiness.md