Ești provocat să vrei mai mult cu Angry Business

  • 04-04-2014
  • 4846
...

Angry Business este o comunitate ce creează și dezvoltă afaceri. Fondată în 2013, aceasta își propune să contribuie la creșterea calității pieței de antreprenori din Republica Moldova, fiind susținută de oameni cu experiență din businessul local și internațional.

 

Cursul de Coaching reprezintă o serie de 8 întâlniri, setate în 8 săptămâni, timp în care toți cei 20 de participanți trebuie să genereze profit din propria lor afacere.

Marea majoritate din ei au venit cu 0 profit, sau chiar fără nici o idee de business. Iar cei care deja au o idee de afacere sau un business la început de cale, își permit în cadrul acestui curs să sistematizeze lucrurile, fixându-se deasemenea pe generare de profit.

Prin ce se diferențiază acest curs de oricare altul de pe piața locală este faptul că menirea lui nu e în a transmite doar cunoștințe, ci de a stimula participanții la acțiune pentru a obține rezultatul financiar.

 

Angry Business

Angry Business

Acest lucru se face prin regula numărul 1 al acestui curs: Nu poți să nu faci!
În fiecare zi de marți, după informația primită din partea trainerilor, participanții primesc și o “temă pe acasă” care sunt obligați să o facă. În caz contrar nu au dreptul să intre la curs următoarea zi de marți.

În doar primele 4 săptămâni de la începutul cursului de coaching participanții își lansase propria afacere și peste 80% din ei au generat profit din idea lor de business.

Detalii despre curs puteți găsi pe acest link: Angry Business Coaching

 

 

Sursa: diez.md