Iana Ursu

20-05-2015     2657
Mai bine mai târziu, decât niciodată!
  • Site: biser.md/
  • Business: Comercializarea biserului angro şi cu amănuntul.
  • A fost: lei

Cu ce problemă de business ați venit la Coaching?

Când am venit la Coaching, aveam deja o afacere pusă pe picioare, dar întelegeam ca ceva nu fac aşa cum trebuie. Ştiam de toate, dar era haotic şi împrăştiat. Acum am sistematizat totul şi am început să-mi văd rănile, asta de fapt a fost scopul meu care m-a făcut să vin la Coaching. Când am fost întrebată cu ce ma ocup, fără să-mi dau seama, am zis cu biserul, aşa a sărit spontan aceasta frază, şi de atunci am început o nişă nouă. Da am vrut la Coaching să încep cu o nişă nouă, de la început pâna la sfârşit pentru ca să-mi formez celula ideala, s-o văd cum merge teoretic şi practic, pentru ca să-mi ajustez afaceea mea dupa aceste standarte. Referitor la profit, pot să zic că am început cu 0 lei, dar la moment am 10-15% clienţi care vin de pe facebook şi deja câţiva angroşişti. La moment, am contractul deja la mână şi comanda formata de la o companie din străinătate de bisere şi furnitură pentru brodat şi plus sunt producători de scheme. Am contact cu fabrica de producere a biserului din Cehia, care deja sunt gata să încheie contract cu mine. Mersi mult vouă, pentru sprijinul pe care mi l-aţi acordat, vă sunt foarte recunoscătoare.

 

Instrumente utile învăţate la Coaching, pe care le-aţi aplicat în afacerea voastră:

Toate instrumentele le-am aplicat, 120%, adică toate pe care ne-aţi  dat, le-am ajustat la compania mea.

 

Insight-ul după acest curs:

Sunt foarte mulţumită că mi-aţi iesit in cale şi nu mi-aţi dat voie să vă ocolesc, dar m-aţi primit în familia voastră caldă. Vreau să prelungesc relaţia cu voi, şi spun la toată lumea că sunteţi nişte MINUNAŢI, toţi trei! De una îmi pare rău, că nu am trecut Coachingul la începutul afacerii mele, avea să economisesc o groază de bani şi timp, sunt sigură că viaţa mea ar fi avut o cu totul altă întorsătură, dar ştiţi cum este o vorbă, mai bine mai târziu, decât niciodată. Mersi mult!!!

 

Ce recomandări dați celor care au o afacere sau o inițiază?

Coaching şi doar Coaching! Degeaba te apuci să faci afacere, dacă nu ştii cum, asta de fapt este baza unei afaceri, de aici se începe, dacă vrei să economiseşti sănătate, timp şi bani!