Cristina Bruma

26-05-2015     2607
Lasă tot și începe o afacere.

Cu ce problemă de business ați venit la Coaching?

Am venit cu o dorință mare de a învăța cum se face o afacere când nu ai nici o idee. Așa cum eu am făcut jurnalism, habar nu aveam ce însemnă business. Mi-am dorit să încep și eu ceva, care să mă ajute să-mi îndeplinesc visurile. Mi-am dorit să fiu stăpânul propriei vieți. Am venit la Coaching fără idee de afacere, dar am ieșit cu una în curs de lucru și cu altele în cap. Zero e abia un început când știi ce vrei să faci mai departe și cel mai important, cum să le faci.

 

Instrumente utile învăţate la Coaching, pe care le-aţi aplicat în afacerea voastră:

Multe instrumente am aplicat pe durata cursului, multe mai urmează să le aplic pe viitor. Altele le îmbunătățesc acum. Într-un cuvânt, toate sunt bune la timpul lor. Le mulțumesc antrenorilor care au fost de nota 100. Ceea ce am învățat îmi va fi util pentru toată viața, plus că oricând le pot cere ajutorul lor și a colegilor din Angry Club.

 

Insight-ul după acest curs:

Am învățat că trebuie să testăm orice instrument și dacă nu merge din prima, să-l îmbunătățim a doua oară. Nu trebuie să ne pierdem din entuziasm, să fim un fel de toma necredincios, care nu se oprește până nu vede rezultatele dorite. Totul depinde de noi și de abilitățile noastre.

 

Ce recomandări dați celor care au o afacere sau o inițiază?

Lasă tot și începe o afacere. Chiar dacă nu știi nimic și te vei ciocni cu capul de perete de multe ori, are cine să te ajute dacă vii la Angry Business. Nu cred că nu ai un vis de mic copil, e timpul să ți-l faci realitate.