Victoria Goncear Ciaicovschi: „Recomand Coaching-ul oricui are nevoie să mărească cifra afacerii sale, să iasă din zona sa de confort și să-și schimbe ideile.”

...

Victoria Goncear este directorul centrului de recuperare „Kinezis-Vita”, un centru cu un sistem de reabilitare diferit decât cele obișnuite. În cadrul acestui centru, durerile de spate, slăbiciunea musculară, amorţeala la nivelul mâinilor sau degetelor mari de la picioare ori senzaţiile de presiune în călcâi, se tratează prin metode specifice de recuperare fizică – kinetoterapie.

Vezi în interviul de mai jos, experiența Victoriei la cursul de Coaching și ce a motivat-o să deschidă un astfel de centru.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

Sunt director la Centrul Medical de recuperare fizică a aparatului locomotor Kinezis-Vita. Activez de un an jumate. Am început afacerea atunci când mama a suferit niște probleme a aparatului locomotor. După ce s-a tratat fără medicamente și operații, a decis să deschidă un centru în care să putem ajuta persoanele cu astfel de probleme, fără a ajunge la chirurgie.

A.B.: Ce dificultăți majore ați întîlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

Cele mai mari dificultăți le-am întâlnit în perioada de recrutare a personalului. Din păcate, lumea la noi nu are mare dorință de a munci.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

Am participat la Coaching, deoarece am înțeles că am nevoie de mai multă informație și studii pentru a putea conduce o astfel de afacere.

A.B.: Ce așteptări ai avut de la acest curs?

A fost un training foarte util, bine organizat, bazat pe practică, care a depășit toate așteptările mele. Exact ceea de ce aveam nevoie.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

Am implementat foarte multe în afacerea mea după acest curs. Dar, cel mai important a fost integrarea CRM-ului. A fost o experiență de învățare, descoperire, perfecționare și punere în practică.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

Recomand acest Coaching oricui are nevoie să mărească cifra afacerii sale, să iasă din zona sa de confort și să-și schimbe ideile.

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

  1. Spirit organizatoric;
  2. Determinare;
  3. Responsabilitate.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

Recomand tuturor prietenilor acest Coaching, pentru a afla cum se începe corect o afacere, cum se conduce o afacere, ce greșeli fac în afacerea lor și ce anume au de implementat pentru a ridica cifra afacerii sale. A fost un curs care m-a scos din zona de confort, o provocare și o lecție de viață.

Mulți antreprenori nu cunosc sau nu implementează structuri, procese și instrumente în afacerea lor, iar când venitul nu crește, aceștia dau vina pe timp, stat, concurență, etc.

Cu ajutorul cursului de Coaching, explicăm și demonstrăm că anume instrumentele, scenariile și un pic mai multă consecvență în acțiuni ajută să duci afacerea ta la un alt nivel, să crești profitabilitatea și, respectiv, cifra de afaceri.

Află tot ce te interesează despre următorul Coaching pe acest link: http://coaching.angrybusiness.md/.