Verginia Mahu: „Recomand Coaching AB celor care au o doză bună de tupeu, deoarece le va fi foarte ușor să folosească instrumentele din acest curs și vor crește afacerea rapid.”

  • 23-03-2020
  • 1725
...

Verginia Mahu, graphic designer la Tekwill, Iuvas și FLO Master, de pe băncile Universității din Strasbourg a ajuns pe băncile cursului de Coaching AB.

Ce a făcut-o să vină la acest curs, ce așteptări avea și ce a obținut Verginia, află din interviul de mai jos.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

V.M.: Sunt studentă, activez în calitate de freelancer în domeniul design-ului. Pe viitor planific să dezvolt afacerea mea în domeniul care mă pasionează cel mai mult - arhitectura.

A.B.: Ce dificultăți majore ați întîlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

V.M.: Nu am experiență. Când am început cursul de Coaching eram de pe băncile universității. Între timp m-am angajat în calitate de graphic designer. La moment, doar mă focusez pe culegerea diferitor experiențe și pe dezvoltare.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

V.M.: Îmi place să învăț, să descopăr, să compar ceea ce cunosc cu ceea ce nu cunosc încă.

A.B.: Ce așteptări ai avut de la acest curs?  

V.M.: Mă așteptam să învăț ceva mai mult decât deja cunoșteam și să aplic cu încetul, însă la momentul de față puțin ce pun în practică, pentru că încă nu am afacerea mea.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

V.M.: Networking-ul și probabil imaginea mea pe rețelele de socializare.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

V.M.: E foarte subiectiv și depinde de mai mulți factori. Cuiva i-ar fi util cursul, pentru altcineva ar putea fi o pierdere de timp. Celor care au o doză bună de tupeu, cu siguranță le-aș recomanda, deoarece le va fi foarte ușor să folosească instrumentele din acest curs și vor crește afacerea rapid.  

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

V.M.: Organizare, growth mindset, pasiune.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

V.M.: Nu prea, nu am prieteni cu interes pentru afaceri. Dar l-aș recomanda celor care au acest interes.

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

V.M.: A fost o experiență prin care era inevitabil să trec. Consider că e mai bine să merg la un curs, să acumulez un procent mare de informație pe care o cunosc deja, decât să nu merg la acel curs și să nu știu ce se petrece în cadrul acestuia.

Verginia a fost sinceră și a zis pentru cine e Coaching-ul, în viziunea ei: este pentru cei care vor să se dezvolte și / sau vor să dezvolte propriile lor afaceri.

Ești și tu în căutarea experiențelor, informațiilor și instrumentelor efective atât pentru viață cât și pentru afaceri? Atunci vino la cursul de Coaching AB! Află toate detaliile aici: http://coaching.angrybusiness.md/!