Tomescu Anatolie: „Am participat la Coaching AB, deoarece am vrut să cunosc din timp problemele care mă așteaptă și am vrut să învăț din experiența celor ce fac acest lucru cu succes.”

  • 18-02-2020
  • 1021
...

Anatolie este student și deja de pe băncile universității se pregătește pentru lumea business-ului. Pentru noi, el este o mândrie și o speranță că noile generații se vor implica mai mult și mai eficient în acest domeniu.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

T.A: Sunt student încă și deocamdată nu am deschis afacerea mea.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

T.A: Am considerat că este important să particip la Coaching AB, deoarece am vrut să cunosc din timp problemele care mă așteaptă. De asemenea, am vrut să învăț din experiența celor ce fac acest lucru cu succes.

A.B.: Ce așteptări ai avut de la acest curs?

T.A: Așteptări nu am avut. Știam că va fi informativ și practic.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

T.A: Nu am reușit să implimentez foarte multe lucruri, dar urmează să le aplic în viitorul apropiat. Dar, sunt sigur că voi aplica multe, odată ce îmi lansez afacerea.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

T.A: Pot să-i sfătuiesc să treacă acest curs, căci îți deschide ochii asupra multor lucruri. Îl recomand mai ales persoanelor care vor să deschidă o afacere sau să-și facă lucrul pe care îl fac mai bine și ulterior să devină profesioniști, având un venit mult mai mare.

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

T.A: Consider că pentru un antreprenor de succes cele mai impotante 3 calități sunt:

  1. Perseverență;
  2. Comunicabilitate;
  3. Rezistență la presiune din exterior.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

T.A: Aș recomanda acest Coaching prietenilor, deoarece acesta nu este un simplu curs legat doar de business, dar este legat și de descoperirea de sine, și de aflarea direcției în care trebuie să te îndrepți în viitor.

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

T.A: Pentru mine, cursul de Coaching a fost o experiență foarte bună. O doză de informații foarte prețioasă care pe viitor îmi va prinde bine în gestionarea unei afaceri și nu numai.

După cum ai înțeles din interviul dat de Anatolie, Coaching AB nu este doar un curs despre crearea și gestionarea corectă a unei afaceri. Este și un curs de dezvoltare personală, de networking și de anticipare a unor greșeli posibile. Dacă vrei și tu să profiți de oferta noastră și să primești 3 cursuri la preț de 1, vino pe acest link: http://coaching.angrybusiness.md/?ref=gd56.