Tina Fistashka: “Toți sunt buni și perfecți în felul lor, însă eu sunt idealistă, iar asta mă face să tratez obstacolele ca pe niște lecții de viață”

...

Coaching-ul este un program practic și informativ din 8 lecții și 8 mentorate, creat special pentru persoanele care doresc să pună bazele unei afaceri de succes, să-l lanseze pe piața RM (și nu numai), dar și să-l mențină pe linia de plutire. 

Tina Fistashka este una dintre persoanele care a absolvit recent acest program. Activează în diverse domenii profesionale, cum ar fi: modelling și PR, iar mai nou - este fondatoarea noului brand “TF Gift & Flowers” – unde creează compoziții personalizate pentru orice stil și gust.

 

Aflați cum a fost Coaching-ul AB pentru Tina Fistashka în interviul de mai jos:
- Relatați-ne despre activitatea dvs. și anume, când și cum a apărut ideea și de ce a fost determinată ideea în cauză?

T.F.: Pasiunea mea de a crea compoziții personalizate a luat naștere într-o perioadă mai dificilă a vieții mele. Aceasta, însă, a început să crească și să se dezvolte cu pași foarte rapizi, deoarece stilul pe care îl aplic este unic în RM, fiind inspirat din UE, Dubai și nu doar.
Ideea e aceeași ca și cea pe care o aveam în Dubai: să fiu diferită și originală în ceea ce fac, să mă deosebesc de ceilalți care activează în domeniul floristic, să fiu curajoasă în a schimba tendințele în ceea ce ține de cadouri și compoziții florale. Personalizarea cadourilor și atitudinea mea face ca rezultatul să fie diferit de tot ceea ce am întâlnit până acum.

- Când a fost lansată afacerea propriu-zisă? Care au fost provocările, dar și momentele frumoase?

T.F.: Afacerea a apărut recent, aproximativ prin luna ianuarie. Obstacole nu am întâlnit din motiv că nu am concurenți în acest domeniu de activitate. Toți sunt buni și perfecți în felul lor, însă eu sunt idealistă, iar asta mă face să îmi tratez obstacolele ca pe niște lecții de viață. Am observat oare alți floriști sau creatori hand-made să se inspire din lucrările mele? Da, am observat și cu siguranță am să mai observ, însă asta nu mă deranjează din simplu motiv că scopul meu nu este să mă opresc doar aici. Imaginația mea este mult mai bogată și îmi permite mereu să vin cu ceva nou pe piață .

- Câți angajați aveți la momentul actual?

T.F.: La momentul actual angajați nu am, sunt doar eu și cu mine.
Deoarece sunt în primul meu an de activitate, sunt nevoită să fac singură o structurare eficientă al business-ului, de aceea încă nu simt necesitatea de a-mi angaja personal.

- Ce beneficii a adus Coaching AB pentru afacerea dvs ?

T.F.: Am întâlnit antreprenori tineri și plini viață, cu care am construit o frumoasă legătură de colaborare și prietenie. Un alt beneficiu a fost că am aflat unele secrete care mi-au îmbogățit bagajul meu ideologic.

- Care sunt pașii următori pe care îi planificați pentru dezvoltarea afacerilor?

T.F.: Vorbind despre pași, prefer mai mult să-i realizez decât să vorbesc despre ei. Dorința de a-mi dezvolta afacerea, de a învăța și de a crește la nivel mai înalt, atât aici în Republica Moldova, cât și peste hotarele ei, va exista mereu.

- Pentru persoanele care ar dori să înceapă o afacere - ce le-ați recomanda?

T.F.: Afacerea trebuie creată și dezvoltată în primul rând cu dorință, dar nu din obligație, pentru că doar așa vei reuși să rămâi inspirat și pregătit de acțiune (ziua și noaptea, în zilele de weekend sau sărbători).
Trebuie să fii cât de cât pregătit și conștient de obstacole, provocări, dezamăgiri, de aceea Coaching-ul AB este un curs și o etapă perfectă pentru antreprenorii începători.

Dacă îți dorești să ai propria afacere, să îți vezi visul împlinit, dar nu ai idee de unde să începi și ce să faci, atunci cu siguranță la Coaching vei găsi raspunsurile și ghidanța atât de necesară. Următorul Curs de Coaching începe pe 11 septembrie. Înregistrează-te acum și prinde prețul cel mai mic: http://coaching.angrybusiness.md/.