Suntem alături de talentata Elena Mocrii

...

Uneori, viața ne pregătește lucruri și întâmplări în fața cărora rămânem dezarmați. Însă doar pentru o clipă ... doar pentru a ne strânge gândurile și a găsi puterea de a merge mai departe.

Vestea despre îndrăgita și tânăra fotografă Elena Mocrii ne-a fulgerat, însă doar pentru o clipă ... pentru a analiza situația și a încerca de a o ajuta. Elena a fost diagnosticată cu Leucemie acută, varianta limfoblastică (L2) - o maladie ce poate fi vindecată printr-un transplant de celule stem hematopoietice efectuat în afara țării. Intervenția costă 250 de mii de euro, la care se mai adaugă și cheltuielile pentru tratamentul de recuperare, bani pe care familia Elenei nu-i are, dar care speră să-i strângă cu ajutorul fiecăruia dintre noi.

Echipa Angry Business a decis să fie alături de talentata Elena Mocrii și apropiații săi, și să doneze 10% din toate vânzările efectuate în următoarele două luni, astfel încât șansa de vindecare să fie tot mai mare, iar visurile, încă neîmplinite, ale Elenei să prindă viață!