Site pentru business – 8 argumente pro

...

În era Facebook-ului și Instagram-ului, mulți cred că site-urile nu mai sunt necesare. De ce să te chinui să întreții un site pentru promovare, când platformele sociale fac asta cu brio în locul tău?

Totuși, cu toată această modernizare, site-urile nu numai că au supraviețuit, ci și au câștigat continuu în popularitate. Dacă faci parte din cei care și-au abandonat site-ul sau din cei care nici nu au apucat să-l facă, iată câteva beneficii care, cel mai probabil, te vor face să te răzgândești referitor la această decizie.

 1. Site-ul crește vizibilitatea brandului tău

Site-ul este un canal în plus, prin intermediul căruia potențialii tăi clienți pot ajunge la tine, atât pentru a cumpăra, cât și pentru a te contacta referitor la detalii adiționale. De asemenea, pe site, clienții pot găsi toată informația de care au nevoie, structurată corect pe categorii, ușor de accesat.

 1. Permite comunicarea mai eficientă

Pe Internet, timpul curge altfel. Dacă o persoană încearcă să te contacteze de ceva timp și nu reușește, consideră că ai minus un client. Astfel, poți pierde clienți, angajatori, cititori. Site-ul, în afară de varietatea de informații de contact, îți permite să utilizezi funcționalități suplimentare pentru comunicare, de genul JivoChat, care este, fără îndoială, un avantaj.

 1. Îți demonstrează creativitatea

Dacă ești un designer web sau un fotograf, site-ul este primul care „vorbește” despre competențele și profesionalismul tău. Gândește-te cum mai bine și mai creativ să-ți împachetezi prezența pe online. De asemenea, site-ul este o platformă cu mai multe instrumente și facilități ce ține de dimensiunea și cantitatea informației pe care o poate deține.

 1. Accentuează capacitatea de a utiliza tehnologiile noi

Cum am mai scris, site-ul este o posibilitate de a demonstra anumite abilități. Nu doar cu vorba, ci și cu fapta. Puțini se pot mândri cu ceea că se gândesc la comoditatea celor care le-ar putea deveni clienți și fac site-uri user-friendly, cu anumite module care fac navigarea ușoară și distractivă chiar.

 1. Permite conținutului să primească mai multă atenție

Chiar dacă ești prezent pe rețelele sociale, site-ul te ajută să completezi informațiile pe care le lansezi în online, precum și să le îmbogățești cu mai multă atenție. Iar pe Internet, asta este practic cel mai important. Pe site poți posta orice: conținut audio, textual, video, etc.

 1. Lucrează mai bine decât o carte de vizită

Site-ul oferă mult mai multe funcții decât o carte de vizită obișnuită. Poți spune și arăta mai mult decât un nume, un număr de telefon și o poziție. Tot de ce ai nevoie e să îl folosești cât mai intens.

 1. Este o reflectare a personalității tale (sau nu)

Să postezi, pe site, doar lucrurile pozitive despre tine sau să pui întreaga realitate - este alegerea ta. Și ambele opțiuni sunt corecte. Dacă alegi prima variantă, atunci trebui să fii atent în ce măsură îți înfrumusețezi meritele. Dacă faci totul corect, vei obține beneficiile dorite, dar dacă întreci măsura îți poți pierde reputația. Sinceritatea este un atu foarte apreciat în ziua de azi.

 1. Oferă oportunități financiare

Te-ai gândit vreodată să câștigi bani din altceva? De exemplu, din fotografii, panificație, bijuterii hand-made? Site-ul te poate ajuta în acest sens. Prin intermediul lui îți arăți creativitatea, abilitățile și profesionalismul, iar astfel demonstrezi seriozitate și încredere vizitatorului. În același timp, site-ul este o vitrină a activității tale și ajută oamenii să ia decizia în favoarea ta.

Hotărăște-te în ce domeniu vrei să activezi și câți bani vrei să faci, apoi vino la StartUp, iar aici te învățăm mai detaliat:

 • cum să creezi corect un site;
 • ce conținut să postezi;
 • cum funcționează motoarele de căutare;
 • și, în general, cum funcționează un business care are succes. În primul rând – al tău.

Dacă alții au reușit, Și TU poți. Înregistrează-te aici: http://start.angrybusiness.md/!