Sergiu Ciorescu: “Această pasiune o am încă din adolescență. Voiam să descoper o altfel de lume, ca să o prezenta oamenilor într-un mod mai artistic, mai personal.”

...

  

“Dacă îți dorești să devii un antreprenor de succes, atunci trebuie să-ți urmezi pasiunile, nu salariul.”

Jen Welter

 

Fiecare a experimentat cel puțin măcar o dată în copilărie momentul când a fost întrebat “Ce îți dorești să devii când vei crește mare?”, iar replica la răspunsul tău a fost “Nu vei face bani din asta niciodată!”.

 

Unul dintre multele secrete ale succesului este atitudinea ta față de activitatea pe care o ai. Sergiu Ciorescu, absolentul Coaching-ului AB și fondatorul casei de producție “CIOfilm”, a știut încă din adolescență ce vrea să facă în viață, iar pentru asta muncește zilnic cu multă perseverență pentru pasiunea lui și o face cu mare drag.

 

Cum a descoperit-o și ce face ca să o mențină vie, află în interviul de mai jos.

 

A.B.: Care este domeniul Dvs. de activitate?   

S.C.: De aproximativ 10 ani, am decis că vreau să mă dedic domeniului artistic, mai exact producției video.

 

A.B: Cum v-ați descoperit această pasiune? 

S.C.: Această pasiune o am încă din adolescență. Voiam să mă realizez într-o altfel de lume ca să o prezent oamenilor într-un mod mai artistic, mai personal. Astfel, am decis să-mi fac studiile superioare în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte plastice din Chișinău, catedra multimedia.

 

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB? 

S.C.: Administrez o afacere, Casa de Producție „CIOfilm” din Chișinău și am ajuns la etapa când am înțeles că este nevoie de o schimbare ce m-ar ajuta să combin eficient arta și responsabilitățile manageriale.

 

A.B.: Care sunt temele în care ați găsit cele mai potrivite soluții pentru afacerea Dvs.? 

S.C.: Fiecare lecție a fost ceva nou pentru mine. Eu sunt o persoană creativă și flexibilă, deci îmi vine mai complicat să mă conduc după anumite reguli exacte. La acest training am înțeles cât de simplu se pot realiza anumite detalii care, de fapt, și constituie o bază solidă într-o administrare de succes. Cel mai mult m-am regăsit în subiecte, cum ar fi:

  1. Instrucțiuni pas cu pas, privind crearea unui brand personal;
  2. Crearea și setarea tehnică a unui e-mail care vinde.

 

A.B.: Ce anume ați implementat după training și ce în măsură v-a ajutat? 

S.C.: Am început să acord mai multă atenție promovării în social media și să aplic diverse tehnici și strategii de vânzare. Participarea la acest training m-a ajutat să înțeleg unde am scăpări, ce nu fac bine și ce ar fi bine să fac. Cu alte cuvinte, am aflat și am învățat lucruri cu adevarat utile.

 

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă să vină la Coaching

S.C.: Să-și stabilească, în primul rând, prioritățile și nișa de afacere. Dacă vor să devină mai buni și au nevoie de ajutor, atunci ar trebui să vină fără ezitare. Au doar de câștigat.

 

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes? 

S.C.: Un antreprenor de succes este acela care se poate contopi cu domeniul său de activitate ca să poate simți și anticipa fiecare pas pe care urmează să-l facă. Atunci când faci cu adevărat ceea ce îți place și depui mult suflet, asta o simt și cei din jur. Personal, pun mare accent pe:

  1. Determinare;
  2. Responsabilitate;
  3. Perseverență.

 

A.B.: Ați recomanda Cursul de Coaching și altora? De ce?  

S.C.: Da, deoarece atunci când vrei să devii un bun antreprenor, nimic nu te ajută mai bine decât comunicarea, exercițiul și ajutorul oamenilor care au răspunsuri pentru toate întrebările tale.

 

A.B.: Continuați gândul: Pentru mine Cursul de Coaching a fost...  

S.C.: …o experiență nouă și necesară.

Atunci când vine momentul să decizi cum vrei să-ți petreci restul vieții, ascultă-ți, în primul rând, intuiția. Odată ce ai decis, este momentul să apelezi la logică ca să poți realiza ceea ce ți-ai propus, iar cea mai bună metodă este să te vii la:

  1. StartUp Angry Business, pentru a vedea dacă ai stofă de antreprenor în tine: înregistrare aici - http://start.angrybusiness.md/?ref=blc
  2. Coaching Angry Business, pentru a învăța antreprenorul din tine să facă bani din ceea ce îi place: înregistrare aici - http://coaching.angrybusiness.md/?ref=bic.