Popcorn, filme și business - TOP 10 lungmetraje motivaționale și reale despre afaceri și succes – Partea a II-a

...

Săptămâna trecută am publicat o listă din 5 filme motivaționale, despre business, inspirate din fapte reale. Ți-a reușit să vezi măcar câteva dintre ele? Ar fi bine să-ți faci timp, pentru că azi revenim cu partea a II-a din lista filmelor must-see pentru o doză bună de motivație și energizare:

 

  1. „Miliardarul”, 2011

Cel puțin o dată în viață, fiecărei persoane i se oferă o șansă de a schimba totul, de a deveni cea mai bună versiune a sa, de a-și construi afacerea de vis, de a se realiza. Dar problema este că uneori e atât de greu să profiți de această șansă... Dar un simplu băiat pe nume Top din Thailanda a reușit să prindă norocul de coadă și să facă o avere de un miliard de dolari!

Aceasta este povestea unei persoane reale care a decis să meargă împotriva sistemului, abandonând regulile dictate de societate, părinți și prieteni. Și-a urmat visul, știind sigur că va reuși.

Ți-a spus cineva că ești prea tânăr pentru a fi miliardar? Dacă da, arată-i acest film.

  1. „Lupul de pe Wall Street”, 2013

Dacă discutăm despre cele mai bune filme despre afaceri și bani, bazate pe evenimente reale, atunci filmul „Lupul de pe Wall Street” merită o atenție specială.

Filmul se bazează pe memoriile lui Jordan Belfort, fondatorul unui mare birou de brokeraj din New York, condamnat pentru fraudă financiară. În rolul principal se află inimitabilul Leonardo DiCaprio. Acest film e o poveste despre ambiții mari și ce se întâmplă cu cei care le urmăresc orbește. Gustul banilor mari poate să dezechilibreze, evidențiind nu cele mai bune fațete ale personalității: lăcomie, nepricepere, egoism.

Un film despre cum să îți atingi obiectivele, folosind mintea, carisma și farmecul.

  1. „Erin Brockovich”, 2000

Este posibil să te gândești la carieră, bani și succes, când ai trei copii, nu ai educație și nu ai perspective? Sigur că este mai ușor să renunți, să mergi cu turma, să te angajezi part-time și să obții beneficii sociale. Însă Erin Brockovici, o femeie puternică, strălucitoare, încrezătoare, nu este una dintre cele care stea cu mâinile „în șold”, în timp ce viața învârte roata. Caracterul ei plin de viață, hotărârea și perseverența au ajutat-o ​​să obțină succesul și recunoașterea.

Acesta nu este un film tradițional despre bani și afaceri. Acesta este un film despre o femeie puternică care își construiește o carieră și luptă pentru drepturile persoanelor care trăiesc într-o zonă contaminată cu deșeuri toxice de la o corporație mare. Minunata Julia Roberts, cea care a interpretat-o pe Erin Brockovich, a primit Oscarul pentru acest rol.

  1. „Clubul cumpărătorilor din Dallas”, 2013

O enciclopedie de vânzări ecranizată! Filmul trebuie să fie vizionat de toată lumea care are legătură cu comerțul. Tehnicile și strategiile sunt relevante atât pentru anii '80, cât și pentru 2016. Fiind bazat pe o istorie reală, filmul a adunat câteva premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor, cel mai bun machiaj, etc.

Filmul este despre anul 1985, perioada în care lumea abia a aflat despre o boală incurabilă teribilă. Personajul principal al filmului, Ron Woodruff, descoperă brusc că este bolnav de SIDA, dar nu are de gând să își plângă de milă. Mai mult, luptând pentru propria sa viață, Ron își face prieteni noi, creează o afacere de succes, vânzând medicamente neconvenționale clienților infectați.

  1. „Omul care a schimbat totul”, 2011

O dramă artistică bazată pe povestea reală a unui manager sportiv care s-a confruntat cu o sarcină imposibilă - de a crea o echipă de baseball competitivă, puternică, de succes, fără a avea resursele necesare. Acesta nu este un film despre sport, victorii și înfrângeri. Aceasta este o adevărată lecție de gestionare a crizelor de la Billy Beane, jucată de magnificul Brad Pitt. Strategiile de afaceri sofisticate, tacticile, deciziile echilibrate și riscurile pe care personajul principal și le asumă pentru atingerea scopului, inspiră și motivează.

Există o cale de ieșire din orice situație, trebuie doar să gândești mai larg!

Totul este despre cum vinzi. Cum te vinzi, cum vinzi ceea ce reprezinți – iar „a vinde” nu implică de fiecare dată banii. Implică simpatia, susținerea, loialitatea, recomandarea.

Învață să vinzi ca nimeni altcineva! Învață-ți echipa să vândă, astfel încât provocarea ta cea mai mare să țină de suplinirea constantă a stocurilor. Vino la Construcția Departamentului de Vânzări – un training intens și plin de life-hack-uri care vor face vânzările pe care le faci să crească exact așa cum îți dorești.

Înregistrează-te aici: http://vinzari.angrybusiness.md/!