Olga Postica: „Cursul mi-a dat un impuls și o siguranță că pot și eu să ating vârful succesului!”

...

Fondatoarea PremiumBaby, Olga Postica a absolvit cu succes cursul de Coaching AB. În interviul de mai jos ea ne vorbește despre experiența sa la curs și dă un sfat tare bun și motivant pentru cei care încă stau pe gânduri.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

Activez în domeniul vânzărilor de 9 ani. Am început afacerea mai mult din necesitate, dar și cu o doză de pasiune de a lucra cu lumea și de a face mămicile și picii lor mai fericiți.

A.B.: Ce dificultăți majore ați întîlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

La momentul desfășurării afacerii dificultăți au fost diverse, atât pe plan financiar cât și informativ, referitor la domeniu.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

Am considerat că am nevoie de noi cunoștințe și de noi soluții pentru a atinge un nivel mai înalt în sfera business-ului.

A.B.: Ce așteptări ați avut de la acest curs?

Așteptări anumite nu am avut, dar undeva am sperat să mă pot aprecia pentru mine mai concret cu domeniul pe care aș dori să-l desfășor pe viitor.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

Am pus în aplicare noi tactici în vânzări și inclusiv încerc să devin mai responsabilă în a analiza și raporta tot ce se petrece timp de o luna în cadrul afacerii. Inclusiv, la moment lucrez asupra unui nou proiect, unde depun mai multă dârzenie și cred că tot ce ne dorim poate fi obținut prin muncă și răbdare.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

Celor ce stau la dubii le pot spune: „Nu ezitați să mergeți la curs, încercați și veți realiza câte lucruri nu cunoașteți și că totul începe de la decizie și acțiune.”

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

Trei calități:

  1. Seriozitate în tot ceea ce face;
  2. Să fie bine calculat;
  3. Și să-i placă riscul.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

Da, aș recomanda, deoarece este o experiență bună și o sursă de autodezvoltare. Plus, cunoști persoane noi cu care poți face schimb de experiență .))

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost...”

Pentru mine, cursul de Coaching a fost un impuls de a merge spre ceea ce îmi doresc și am realizat că pot și eu să ating vârful succesului!!!

Olga a menționat un beneficiu foarte important al cursului de Coaching AB – persoane noi cu care poți face schimb de cunoștințe și nu numai. Aceste persoane pot deveni clienți și de ce nu chiar prieteni.

Dacă ești și tu în căutare de oameni cu aceiași gândire, pasiuni și vise, te așteptăm la următoarea ediție. Înregistrează-te aici: http://coaching.angrybusiness.md/!