Nadia Vasilos: Coachingul - pentru a-mi construi acea celulă ideală din domeniul meu de activitate

...

Nadejda Vasilos, tânără mămică, cu peste zece ani de experiență în domeniul cosmetologiei, este una dintre participantele cursului de Coaching 22. Motivul pentru care a ajuns la Coaching este un pic mai diferit decât suntem obișnuiți. În prezent, este îndrăgostită de sprâncenuțele pe care le oferă clientelor ei. De-a dreptul, după o sesiune la specialist, acestea arată minunat. 

Într-o discuție de după Coaching, Nadejda Vasilos ne-a spus următoarele: 

“Sinceră să fiu, încă sunt departe de lansarea unei afaceri. În acest curs am venit cu scopul de a-mi construi acea celulă ideală din domeniul meu de activitate. Motivul a fost desigur dorința personală de a persevera și de a evolua.”

De Coaching știa încă de la „nașterea lui”, dar a fost mai greu că să ajungă și ea aici. 

„Fiind susținută de Alexandru Bordea și de soțul ei, Dumitru (care deja știa ce mă așteaptă timp de 8 săptămâni), am zis că voi “neglija” un pic casa și copiii pentru a-mi dezvolta activitatea mea și să fac ceea ce iubesc și-mi place la nebunie – sprâncenuțe!”

Despre soțul ei, Dumitru. 

Case-ul lui Dumitru Bordea, după cursul de Coaching, pe care l-a urmat încă la început, poate fi vizionat în continuare. Dumitru Bordea a ajuns la venit de peste 45.000 de lei în afacerea “Perna Mea”. 

 

Să revenim la cazul Nadejdei Vasilos.
Ce ne-a povestit ea:

“Fiind cosmetolog cu o activitate mai bine de 10 ani, la un moment dat mi-am dat seama că mai mult de 70% din activitatea mea era concentrată pe serviciul de modelare a sprâncenelor și vopsirea acestora cu henna, lucru care m-a determinat să mă dezvolt mult mai mult că specialist în acest domeniu. Astfel, la Angry Bussines a luat naștere DoctorBrows - Specialistul sprâncenelor tale!”

„Fiind un om “produs”, îmi palce mai mult să creez, să dau viață sprâncenelor și să scot în evidență frumusețea femeii prin naturalețe și mai puțin să  particip la dezvoltare și promovare... Desigur sprâncenele sunt cele pe care îmi place cel mai mult să le modelez, - lucru poate simplu la prima vedere dar care de fapt necesită multă străduință, cunoaștere și desigur responsabilitate.”

Care este implicarea Coachingului în dezvoltarea
DoctorBrows - Specialistul sprâncenelor tale!
 

Coachingul, în cazul meu, a venit cu multă informație tehnică, fără de care este imposibil de a crește și de a dezvoltă o afacere foarte bine pusă pe picioare. Mi-au fost și de fapt îmi sunt foarte utile tehnicile de vânzări și de atragere a noilor potențiali clienți! Sincer, aceste tehnici m-au impus să ies din zona mea de confort și să privesc mult mai larg în ceea ce privește activitatea mea. Am devenit mult mai disciplinată în ceea ce privește baza de clienți, formarea unui CRM și monitorizarea acestuia.

Coachingul este instrumentul Angry Business prin care zeci de afaceri au fost dezvoltate în doar opt săptămâni, devenind un curs intensiv de antreprenoriat, cu instrumente verificate și rezultate demonstrate.

Mai multe detalii despre curs, găsiți aici: http://coaching.angrybusiness.md.

Care este agenda cursului de Coaching și ce deprinderi pot fi obținute timp de 8 săptămâni, aflați AICI

 

 Nadejda Vasilos: Cursul îl recomand tuturor persoanelor care vor să facă o schimbare în propria lor viață, să încerce să aibă încredere în forțele lor proprii și să fie siguri că rezultatele vor veni neapărat!