Mihai Florea: „Pentru mine cursul de Coaching a fost ca un duș cu apă rece, după care m-am trezit și am văzut lucrurile altfel”

...

Mihai Florea este fondatorul biroului de arhitectură cu același nume. Un birou în incinta căruia casa visurilor tale ia formă și viață, cu o echipă de oameni profesioniști, care știe să te asculte și care ulterior vin cu cele mai optime și avantajoase soluții.

Să vedem ce experiență a avut Mihai în cadrul cursului de Coaching și care instrumente i-au plăcut cel mai mult.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

M.F.: Salut, mă numesc Mihai și activez în domeniul Arhitecturii de 9 ani. De 5 ani am început o afacere în domeniul proiectărilor din pasiunea de a crea lucruri frumoase în Moldova. Interesul față de lumea business-ului a apărut încă de mic copil. Din dorința de a fi liber în decizii și acțiuni, am lăsat postul de angajat și am intrat în lumea antreprenoriatului.

A.B.: Ce dificultăți majore ați întâlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

M.F.: Ca și oricare antreprenor, m-am confruntat cu multe dificultăți greu de soluționat, dar cu timpul careva dintre ele au disparut, careva s-au soluționat de la sine. Iar la cele care persistă și în prezent, am venit aici să caut rezolvări. Și am găsit.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

M.F.: Din lipsa de experiență în lumea afacerilor, am decis să particip la Coaching AB.

A.B.: Ce așteptări ați avut de la acest curs?

M.F.: Așteptările au fost destul de mari, dar cursul a reușit să le depășească. Mi-a deschis „ușa secretă” în domeniul afacerilor și am înțeles unde am greșit și unde trebuie să mai lucrez, atât asupra mea, cât și asupra afacerii mele.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

M.F.: După curs am început a implementa imediat în practică metodele de dezvoltare a afacerii și anume cele de găsire a clienților și abordarea lor.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

M.F.: Sfatul meu pentru toți cei care încă stau pe gânduri este că, dacă sunteți gata să începeți o afacere, atunci această comunitate este perfectă pentru voi. Aici aveți tot sprijinul de care are nevoie un antreprenor la început de drum, în plus, puteți învăța foarte multe instrumente pentru a vă dezvolta afacerea.

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

M.F.: Un antreprenor bun trebuie să aibă cel puțin 3 calități:

  1. Să fie încrezut în el;
  2. Să fie răbdător;
  3. Să fie deschis la orice, pentru a putea fi în pas cu tehologiile și cu orice schimbare care se face pe piață.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

M.F.: Desigur că aș recomanda acest curs pentru oricine dorește să devină antreprenor, deoarece aici ai tot sprijinul de care ai nevoie pentru a începe o afacere. Plus, aici găsești o comunitate de antreprenori, care sunt gata să te ajute cu sfaturi și sprijin de a merge înainte.

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

M.F.: Pentru mine, cursul de Coaching a fost ca un duș cu apă rece, după care m-am trezit și am văzut lucrurile altfel.

Indiferent de domeniul de activitate, indiferent de problemele întâlnite, la cursul de Coaching AB vei găsi răaspuns la toate întrebările. De asemenea, aici poți întâlni antreprenori cu afaceri asemenătoare cu a ta, de la care poți învăța o mulțime de lucruri noi, poți evita o mulțime de greșeli și economisi o mulțime de bani și timp.

Coaching Angry Business – comunitatea care creează și dezvoltă afaceri! Devino și tu parte din ea: http://coaching.angrybusiness.md/.