Jilihovschi Daniela: „Când am intrat în concediu de maternitate, mi-a venit ideea de a întreprinde ceva care să aducă un venit suplimentar familiei”

...

„O idee bună este tot de ce ai nevoie pentru a atinge succesul”

                                                                                                   Napoleon Hill

Majoritatea vor fi sceptici la această afirmație, dar atunci când spunem idee, în realitate ne referim la mai mult de atât. Rădăcinile acesteia sunt fundamentul de unde pornește motorul acțiunilor noastre. Această idee generează o gândire creativă și formează „eu-l” prin care ne facem remarcați în societate.

O tânără absolventă a Cursului de Coaching-ului Angry Business, Jilihovschi Daniela – este o mămică puternică și ambițioasă, care a avut o idee și a reușit să o realizeze, aflându-se chiar în concediul de maternitate. Ea este dovada a ceea ce este descris în articolul Angry Business despre cum afacerile lansate în perioada maternității au mai mult profit (citește articolul aici).

Cum a reușit Daniela această performanță aflați mai jos:

 

-          Ce v-a motivat să participați la Coaching AB?

D.J.: Despre Coaching am aflat vreo 5 ani în urmă la o emisiune despre dezvoltarea afacerii timp de câteva săptămâni, cu mentorii de la Angry Bussines. Eram șocată să văd cum participanții progresează în așa timp scurt, obținând rezultate remarcabile.

Am participat la StartUp, mai întâi. Era o promoție 2 +1 și am mers împreună cu soțul și fratele meu (nici pînă acum nu îmi vine să cred că i-am convins să meargă). La sfârșitul trainingului a fost organizată o tombolă, dintre care unul dintre premii era - Cursul de Coaching gratuit. Soțul a zis: „Eu dacă particip - voi cîștiga, sunt sigur!” Eu, desigur sceptică, am aruncat în coș și numele lui Ce credeți? Jilihovschi Grigore a cîștigat cursul de 8 săptămîni GRATUIT! Asta a fost cea mai mare motivație de a merge împreună la Coaching .

 

-          Cât de utilă vi s-a părut informația de la lecții?

D.J.: Informația a fost, de fapt, mură-n gură, trebuie doar să ai urechi să auzi și dorință să implimentezi. Desigur, toată informația a fost aleasă din cele mai înalte școli de business și trecută prin experiența celor 3 mentori, apoi adaptată pentru noi - antreprenorii.

 

-          Care este domeniul Dvs de activitate? Cum v-ați început afacerea?

D.J.: Tatăl meu, fiind om de afaceri, mi-a influențat, oarecum, gândirea despre antreprenoriat. După ce am terminat cei 7 ani de medicină, am intrat direct în concediul de maternitate și așa a venit ideea de a întreprinde ceva, care să aducă un venit suplimentar în familie. Sunt adepta unui mod sănătos de viață, de aceea mă regăsesc foarte mult în comercializarea sticlelor ecologice.

Afacerea mea a luat ființă în decurs de doar 2 săptămîni de Coaching AB. Aveam demult dorința de a aduce sticle ECO de cea mai înaltă calitate pentru consumul de lichide, însă în ideea mea am crezut doar eu. La Angry Bussines am fost foarte încurajată să merg înainte. Așa am și făcut, mi-a reușit!

 

-          Care sunt cele mai memorabile idei de la Coaching?

D.J.: Pe parcursul Coaching-ului, la îndemnul Alinei Andriuță, mi-am lăsat loc în agendă pentru a scrie cele mai tari gânduri. Am adunat idei mărețe de la cei 3 profesioniști: Alexandru Bordea, Olga Țăpordei și Alina Andriuță. Un concept care mi s-a întipărit foarte bine în minte este - fă ce poți face mai bine, dar ce nu poți, lasă-i pe alții să o facă!

 

-          Ce stă la baza unei afaceri de succes?

D.J.: În primul rând - dorința. De asemenea, un mentor bun care să te ghideze să pui în practică ceea ce ai învățat. Pentru mine, contează mult ca să te poți regăsi într-o idee de afacere ca personalitate, temperament și caracter.

 

-          Căror persoane ați recomanda acest training și de ce?

D.J.: Recomand cursurile pentru oamenii care „își doresc" ( vorba Alinei Andriuță ) să treacă la următoarea etapă din viața antreprenorială, dar și celor care nu știu cum, dar își doresc să cunoască cum se inițiază o afacere.

Realitatea este cu mult mai simplă decât o vedem noi. Nu trebuie să fii un geniu sau un milionar ca să-ți vezi visul împlinit, trebuie doar să ai o idee și să vii la StartUp-ul din 8 septembrie!

Restul sunt detalii, pentru că tu vei ști ce ai de făcut ca să ai success!

Click aici pentru mai multe detalii și înregistrare: http://start.angrybusiness.md/?ref=dj.