Iulian Ceapa: „Aproximativ 80% din tot ce s-a discutat la curs - am aplicat în practică. Rezultatul pentru mine a fost uimitor și sunt foarte recunoscător pentru aceasta”

...

Iulian Ceapa este fondatorul companiei cu cele mai moderne tehnologii pentru elaborarea Web-Site-lor și găzduirea lor - SiteMD. Venirea sa la curs a fost una spontană, dar sigură. De asemenea, Iulian spune că a avut mai mult noroc decât ceilalți participanți ai cursului. Dacă vrei să știi de ce crede el așa, citește interviul de mai jos:

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

I.C.: Activez de 4 ani în programare și elaborare de website-uri și o fac din pasiune. Business-ul la fel este o pasiune, pe care vreau să o dezvolt.

A.B.: Ce dificultăți majore ați întîlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

I.C.: Nu aș spune dificultăți, ci mici praguri pe care trebuia să le trec pentru a deveni mai bun. Le-am trecut prin răbare și am continuat să fac ceea ce-mi place. Când nu puteam, apelam la oamenii care dețineau deja informațiile date.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

I.C.: Pentru a scurta drumul, trebuie să înveți de la persoane care deja au parcurs anumite etape. Am simțit senzația de next level, să fiu în preajma persoanelor a căror gânduri rezonează cu ale mele.

A.B.: Ce așteptări ați avut de la acest curs?

I.C.: Nu am avut nici o așteptare, deoarece în ziua în care am aflat despre voi, imediat am luat legătura cu Alexandru și m-am înscris la curs. Idee nu aveam cine sunteți. Aveam doar un sentiment că aici voi găsi răspunsurile la multe întrebări. Și așa a și fost.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

I.C.: Aproximativ 80% din tot ce s-a discutat la curs am aplicat în practică. Rezultatul pentru mine a fost uimitor și îi sunt foarte recunoscător lui Alexandru și Alinei pentru informația pe care mi-au dat-o.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

I.C.: La ultima lecție, Alexandru a spus: nu da sfaturi :). Unele persoane deja au fost îndrumate către voi, sper să ajungă.

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

I.C.: Chiar nu știu, pentru că, la moment, nu mă consider un antreprenor de succes. Mai este nevoie de lucru și de timp pentru a ajunge la asta. Dar mă conduc după câteva motto-uri:

  • Să greșesti este normal, altfel nu-i loc pentru ceva mai bun;
  • Încearcă până reușesti;
  • Totul depinde de tine.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

I.C.: Pentru mine cursul de Coaching a fost un next level în cunoștințe deținute, dar și aplicarea lor în practică.

Nu știu dacă Alexandru va citi asta, dar aș prefera să o facă. Cred că am avut un noroc mai mare față de colegii mei. Iată 3 momente care mă fac să cred așa și care împreună cu cursul de coaching mi-au schimbat viziunea asupra multor lucruri:

  1. Lista celor 60 de puncte care trebuiau aplicate, a fost prima lecție;;
  2. Am avut ocazia să merg cu Alexandru în mașina lui, alături de el. În acel moment m-am gândit că dacă el reușeste, înseamnă că pot și eu și de atunci a început să-mi „ardă” cum spune el :);
  3. Jocul de la ultima lecție, „Putem mai mult decât ne imaginăm”.

Iulian a ales cursul de Coaching pentru a se afla alături de oameni cu experiență și care au răspunsuri la oricare întrebare legată de business. Dacă ai nevoie și tu de o astfel de experiență, nu ezita să te înscrii la următorul curs, care va fi în Septembrie. Iar dacă o faci zilele astea prinzi și un preț bun.

Înregistrează-te aici: http://coaching.angrybusiness.md/!