Alisa Catana: „Pentru mine, cursul de Coaching AB a fost un pas corect și o alegere importantă în procesul de dezvoltare a afacerii.”

...

Domeniul pe care l-a ales Alisa este unul destul de complicat, căci lucrează atât cu cetățenii, cât și cu organele de stat. De asemenea, are o mulțime de concurenți. Să vedem de ce Alisa venit la curs și ce a luat „bun” din el.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

A.C.: Activez în domeniul perfectării actelor românești. Am început afacerea din interes pentru lumea business-ului.

A.B.: Ce dificultăți majore ați întîlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

A.C.: Dificultăți am întâlnit de ordin diferit. În primul rând, nu suntem cunoscuți pe piață, în al doilea, concurența este mare în acest domeniu.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

A.C.: Am considerat important și oportun să particip la Coaching deoarece aici te dezvolți, descoperi instrumente noi de promovare, de content, de vânzare etc.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

A.C.: CRM și pâlnia de vânzări. Aceste instrumente te ajută foarte mult. De asemenea, instrumentele de sistematizare ca să pot depista mai ușor punctele slabe ale afacerii și cum să le îmbunătățesc.

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

A.C.: Aș sugera tuturor să meargă la Coaching, căci au numai de câștigat.

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

A.C.: 1. Disciplina;

2. Să nu renunțe la primul hop;

  1. Să fie implicat în afacere măcar primii 3 ani.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

A.C.: DA, aș recomanda prietenilor, deoarece îi va ajuta să înțeleagă dacă nișa lor e bună sau nu.

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

A.C.: Pentru mine, cursul de Coaching AB a fost un pas corect și o alegere importantă în procesul de dezvoltare a afacerii.

După situația actuală, multe afaceri vor avea de suferit indiferent de popularitate și număr de clienți. Dacă vrei să-ți revii repede din această „lovitură sub centură”, vino la cursul de Coaching AB. Aici, împreună, nu doar aducem lucrurile la normal, dar și creștem afacerea la un alt nivel de profitabilitate.

Pentru această ediție avem și o ofertă specială: dacă vii cu un prieten, acesta plătește doar jumătate de preț. Vezi aici toate detaliile: http://coaching.angrybusiness.md/!