Ion Mardari „Pentru mine, cursul de Coaching a fost un nou început”

...

Caută persoane care au făcut deja ceea ce vrei tu să faci. Nu te teme dacă ceilalți îi consideră nebuni, excentrici ori săriți de pe fix. Multă lume judecă doar la suprafață. Discută cu aceşti oameni şi inspiră-te din experiența lor”. – Robert Kiyosaki

Scenariul vieții secolului XXI: Mergi la școală și învață bine ca să poți ajunge la facultate, găsește o slujbă cu salariu stabil, muncește din greu, cumpără-ți o casă, plătește-ți facturile și fii fericit și recunoscător.

Societatea noastră pune accentul pe calificările academice și învață cu multă sârguință ca mai apoi să muncească din greu pentru bani și uită de educația financiară, dar anume această educație te învață cum să faci banii să muncească din greu pentru tine.

Este îmbucurător faptul că și în Moldova acest tip de educație începe să fie solicitată. Asta înseamnă că oamenii au realizat că printr-o astfel de educație se schimbă atitudinea, modul în care gândești, modul în care acționezi și, respectiv, se schimbă și rezultatul.

Pornind de la astfel de idei, Ion Mardari a fondat clubul de educație financiară Cashflow Club Moldova. Acest club are în componența sa întreprinzători și investitori, realizați sau în devenire, care se susțin unii pe alții în educația lor financiară, urmând lecțiile lui Robert Kiyosaki și utilizând jocul investițional Cashflow, ca element de studiu.

Cum a ajuns Ion de la idee la realitate și ce legătură are asta cu Coaching-ul, aflați în continuare:

În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru direcția de activitate sau din interesul pentru lumea business-ului?

Conduc o comunitate de persoane care sunt interesate în educația lor financiară. Am început această afacere din pasiune.

Ce dificultăți majore ați întâlnit în activitatea afacerii dvs. și cum le-ați soluționat?

Cel mai greu este să creezi o comunitate de oameni, să începi să faci lucrurile.

De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

Îmi lipsea un șut în fund.

Ce așteptări ați avut de la acest curs?  

Să cunosc oameni noi, să primesc un anumit șablon de implementat în orice tip de afacere pe care aș dori să o fac.

Ce anume ați implementat după training și în ce măsură v-a ajutat asta?

Cel mai important a fost să scurtez timpul de la idee la implementare. Acum încerc dintâi să fac ceva oricum, iar mai apoi să perfecționez.

Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

Să nu mai gândească atâta. Să o facă și gata. Pentru că în timp ce ei gândesc, alții fac.

Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

Abilitatea de a vinde. Abilitatea de a găsi soluții în mod rapid. Abilitatea de a învăța rapid.

Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

Da, aș recomanda și chiar am recomandat. Am fost la două cursuri de Coaching. La al doilea am venit cu soția și cu tatăl meu. Pentru că acolo ai ocazia să privești afacerea ta dintr-un punct de vedere sistemic.

Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

Pentru mine, cursul de Coaching a fost un nou început.

Dacă vrei și tu să faci parte dintr-un mediu de antreprenori energici și focusați, care știu ce vor și să înveți să implementezi structuri și procese în afacere, te așteptăm la trainingul Coaching Angry Business care va începe pe data de 2 aprilie. Nu mai sta pe gânduri și aplică chiar azi, căci, în timp ce tu aștepți, alții acționează.

Înregistrează-te aici:  http://coaching.angrybusiness.md/!