Inga Gojan: „La acest curs am înțeles că schimbările sunt normale, iar eșecurile ne învață”.

...

Ne mândrim enorm atunci când vin la curs oameni care nu se tem să învestească în propriile vise sau hobby-uri, așa cum a făcut Inga Gojan - fondatoarea salonului de frumusețe „La Fleur”. Apoi ne bucurăm să împărtășim experiența lor și să-i avem drept exemplu, că se poate.

În interviul de mai jos Inga vorbește despre ce greutăți a întâlnit pe parcursul activității sale și cum le-a înfruntat. Vezi și tu care sunt acestea.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

Activez în industria frumuseții deja de 5 ani. Ideea de afacere a venit spontan într-o discuție cu prietenul meu, care știa despre hobby-ul meu - machiajul. Căutam spații și căutam nișa de busisness. Când am văzut cei 100 metri de beton într-un centru comercial, a venit și ideea de salon de frumusețe.


A.B.: Ce dificultăți majore ați întâlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

Problemele cu care m-am ciocnit au fost:

  1. cheltuielile enorme pentru arendă;
  2. lipsa specialiștilor;
  3. și, desigur, concurența nesănătoasă.

Soluționarea a venit din multe căutări la școlile profesioniste, speranță și multă-multă muncă.

 

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

La Coaching AB am venit pentru inspirație, ajutor și idei.


A.B.: Ce așteptări ați avut de la acest curs?

Nu pot spune că am avut careva așteptări. În timp ce participam la curs, am schimbat locația salonului, care a necesitat extrem de multe resurse financiare. Iar 2 dintre cei mai buni angajați au emigrat. Cursul e destul de inspirațional, dar simt că era și mai necesar în momentul când porneam afacerea.


A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

Foarte utile au fost acțiunile generatoare de bani, lecțiile despre bannere și ce informație trebuie să conțină acestea. De asemenea, faptul că angajații au nevoie de fișe personale. Am înțeles că schimbările sunt normale, iar eșecurile ne învață.


A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

Sfatul Nr.1 pentru cei ce se gândesc să meargă la curs: Acest curs e obligatoriu, dacă dorești să îți deschizi propria afacere”.


A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

Calitățile unui antreprenor :
- inițiativă;
- rezistență la stres;
- atitudine prin acțiune.


A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

Aș recomanda cursul, deoarece pentru fiecare este ceva util de preluat de la el.


A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

Pentru mine Coaching-ul a fost similară cu o deschidere largă a ochilor. Chiar poți face afaceri, când ai extrem de multe cunoștințe într-un domeniu și suport financiar.

Dacă ești și tu printre cei care nu se tem să-și stabilească scopuri mari și nu se lasă până nu le ating, așa cum a făcut și Inga Gojan, te așteptăm la următorul curs de Coaching.

Cu dorința și motivația ta, plus susținerea noastră, în doar 8 săptămâni, vei face profitul care nu te-ai gândit niciodată că este posibil.

Înregistrează-te pe acest link: http://coaching.angrybusiness.md/!