Ina Talpa: “Niște lucruri simple, dar pe care nu le cunoști, îți pot aduce un succes foarte mare”

...

“Bijuteriile nu sunt făcute pentru a da femeilor o aură de bogăție, ci pentru a le face mai frumoase.”

Coco Chanel

Ce vor femeile? Este un mister nu doar pentru bărbați… Mereu lipsește acel mic detaliu care să întregească puzzle-ul și aici deja imaginația nu are limite. De fapt, orice femeie își dorește în primul rând atenție, să se simtă iubită și apreciată, dar dacă toate acestea sunt completate cu un parfum, o pereche de pantofi, o carte sau o bijuterie atunci, Ea își va oferi și sufletul pe tavă. O femeie sigură pe ea, este una puternică,  iar o femeie puternică și care știe ce-și dorește, este de neînvins.

Din această categorie face parte și absolventa Coaching-ului AB, Ina Talpa - o femeie ambițioasă care știe ce vrea și a găsit curajul și înțelepciunea să-și îndeplinească visul. Deși a activat 10 ani într-un domeniu, în care a avut mare succes, la un moment dat a realizat că vrea să urmeze o altă cale. În prezent, este fondatoarea afacerii – Bronette Accessories, locul unde vei găsi accesorii unice pentru femei stilate, cochete și cu personalitate.

De ce Ina a decis să-și schimbe ramura de activitate și cum i-a reușit noua afacere - aflați în interviul de mai jos:

A.B.:  În ce domeniu activați și de cât timp?

I.T.: După 10 ani dedicați marketingului într-o rețea de restaurante, am trecut la un domeniu cu totul nou pentru mine - comerțul. De jumătate de an, comercializez accesorii unice pentru femei stilate - Bronette Accessories!

 

A.B.: Cum ați descoperit pasiunea pentru această activitate?

I.T: Încă din experiența anterioară, admiram multe femei de succes care mă inspirau cu look-ul lor și, mai ales, cu accesoriile lor. Pentru mine, cerceii sunt o slăbiciune. Ei adaugă acel aer chic la fiecare ținută, fie elegantă, casual sau business.

 

A.B.: Ce dificultăți majore ați întâlnit în lansarea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

I.T.: Am întâlnit dificultăți în evidența cheltuielilor, iar aici m-a ajutat fișierul Cash Flow.

De asemenea, am evoluat mult după Coaching în promovarea corectă pe rețelele de socializare și Google, în scenariile de vânzări etc.

 

A.B.:  De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

I.T.: Uneori, niște lucruri simple, dar pe care nu le cunoști, îți pot aduce un succes foarte mare. Admiram mentorii și urmăream frecvent rezultatele participanților, acest  lucru m-a făcut să îmi doresc să acumulez și eu cunoștințele necesare, pentru a-mi putea dezvolta propria afacere.

 

A.B.: Care sunt temele în care ați găsit cele mai bune soluții?

I.T.: La training, am însușit capacitatea de a crea și dezvolta o afacere, oricare ar fi aceasta. Extrem de important este că am învățat să testez afacerea, ca să înțeleg dacă merită investiții. În afară de aceste lucruri, am aflat despre o mulțime de instrumente care, dacă le aplici corect, îți oferă rezultate garantat.

 

A.B.: Ce anume ați implementat după training și ce în măsura v-a ajutat?

I.T.: Am fost foarte disciplinată și am aplicat aproape tot, fiind că dorință era multă și aveam nevoie doar de îndrumare. Am început cu scenariile de vânzari, LP, pâlnia de vânzări, lucrul corect cu pagina de Facebook, tabelul managerial de cash flow, crearea corectă a ofertei comerciale etc.

 

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri?

I.T.: Să acționeze acum, fiind că un moment mai potrivit ca acum nu există.

 

A.B.: Ați recomanda acest curs prietenilor? De ce?

I.T.: Cu siguranță, fiind că nu există nici un motiv de ce să nu ai success. Totul depinde doar de ce faci și cum faci. Iar asta poți însuși la Cursul de Coaching Angry Business.

 

A.B.: Continuați gândul: Pentru mine cursul de Coaching a fost…

I.T.: …un imbold de a acționa! A fost o experiență deosebit de profundă și utilă pentru a mă orienta spre rezultat.

Încă mai stai pe gânduri? Încă mai ai îndoieli? Dacă da, vino pentru început la StartUp. Acolo vei afla dacă afacerile sunt pentru tine sau dacă poți deveni un intraprenor în altă afacere și genera succes acolo.

Dacă nu ai îndoieli, dacă simți că îți curge antreprenoriatul prin vene și ai nevoie doar de imboldul potrivit, dă startul unei noi etape din viața ta. Vezi ce înseamnă Coaching-ul pe pielea ta și trăiește succesul pe care îl aștepți de atâta timp. Click aici: http://coaching.angrybusiness.md/?ref=inat!