Ina Barari: „Pe bună dreptate se spune că afacerea este la nivelul la care este proprietarul“

...

Dacă citești acest articol, atunci la sigur faci parte din acea categorie de oameni care își trăiesc visul cu multă intensitate. Problema e că mulți își trăiesc acest vis doar la nivel de imaginație. Fie nu știi de unde să începi, fie nu ești destul de sigur în forțele tale, fie există anumite lipsuri financiare - ingeniozitatea fiecăruia dintre noi de a inventa diverse impedimente și scuze nu are limite.

Dacă te-ai decis că vrei să ieși din acest ciclu vicios de scuze, fă primul pas și vino la Cursul de Coaching. Avem mulți absolvenți ai Cursului care au fost exact ca tine, iar azi – sunt exact ca cine vrei tu să devii.

Ina Barari este una dintre absolventele Coaching-ului și fondatoarea companiei „Absolvent” (unică de acest gen pe piața RM). Antreprenoarea oferă servicii complete, cu o abordare inovativă și detaliată, pentru fiecare absolvent de grădiniță, școală, universitate etc.

Aceasta ne-a dezvăluit, într-un interviu, cu ce impresii a rămas după Coaching și în ce măsură o ajută noua informație să-și administreze propria afacere.

-          Cum te-ai decis să te înscrii la Coaching?

I.B. : Soțul meu a văzut anunțul pe Facebook și m-a înscris.

 -          Ce te-a motivat să participi la acest training?

I.B. : Dorința de a crește afacerea și dorința de a mă perfecționa încontinuu.

 -          Cum ți s-a părut informația prezentată de către traineri?

I.B. :  Informația teoretică este foare utilă la nivel de vocabular și termenii folosiți în business, iar lucrul practic în Coaching este direct proporțională cu creșterea afacerii. Dacă îți faci toate temele de acasă, ajungi la rezultat Nolens Volens. Am avut multe insight-uri în Coaching. Trainerii nu se limitează doar la informație teoretica, ei vin cu experiența lor și cu sfaturi foarte utile, iar tu trebuie doar să profiți de ele.

-          Ce te-a impresionat cel mai mult la Coaching?

I.B. : Multe insight-uri au fost memorabile, dar funcțiile management-ului de la Alina Andriuță au fost exact ceea de ce aveam nevoie, adică să mă organizez și să deleg corect și productiv munca în compania „Absolvent”.

 -          Ce piloni ar trebui să stea la baza unei afaceri de succes?

I.B. : În primul rând este responsabilitatea pentru întreaga echipă și, bineînțeles, rezultatele lor. De aceea, pe bună dreptate, se spune că afacerea este la nivelul la care este proprietarul. Și așa este!

 -          Enumeră 3 calități pe care ar trebui să le posede un lider?

I.B.: Am 3 ingrediente după care mă conduc: muncă, disciplină și învățarea continuă.

-          Care sunt concluziile tale?

I.B.: Ca mai am multe de învățat . În curând planific să mă înscriu la trainingul “Director” și la cursul de vânzări de la Angry Business.

-          Căror persoane le-ai recomanda acest training ca unul foarte util? Ce le-ai spune?

I.B.: L-aș recomanda oamenilor care vor să lanseze un business. Băieții de la Angry Business o sa le scurteze calea spre succes și o să-i salveze de multe cucuie. Mulțumesc Echipei AB care aduce atâta valoare societății noastre!

Calea spre succes nu a fost niciodată presărată doar cu vise și speranțe. Ca să reușești, este nevoie de multă muncă, implicare și dăruire, iar Coaching-ul Angry Business te poate ghida spre acțiunile corecte și decolarea reușită.

Am dat start înregistrărilor pentru următorul Curs de Coaching, iar viitoarea generație de antreprenori de succes deja face click pe acest link: http://coaching.angrybusiness.md/ și se înregistrează. Fă-o și tu!