Gabriel Demian: „Am avut norocul să particip la Coaching la scurt timp după ce am început să fac vânzările, astfel, aș putea spune eu, am reușit să pășesc pe multe greble”.

...

Gabriel este unul dintre cei mai tineri participanți la cursul nostru și un exemplu ideal că totul este realizabil, dacă persistă dorința. Parcursul lui demonstrează că țara nepotrivită, timpul insuficient, lipsa banilor și a experienței sunt doar niște scuze, care te îndepărtează de succes.

A.B.: În ce domeniu activezi și de cât timp? Ai început afacerea din pasiune pentru specificul domeniului sau din interesul pentru lumea business-ului?

Afacerea pe care o dezvolt este în domeniul vânzărilor pe Social Media, în special Facebook. Am început această activitate cu mai mult de jumătate de an în urmă (august 2018), rezultatele fiind simțite abia peste câteva luni, atunci când am ajuns la cursul de Coaching. Am inițiat această activitate pentru că, probabil, asta ar fi trebuit să se întâmple. Ar fi o greșeală dacă aș zice că am început-o din nevoie. Am fost dintotdeauna pasionat de procesul vânzărilor, entuziasmul a fost mare, pentru că la 16 ani multe lucruri sunt făcute pentru prima dată și în baza intuiției.

A.B.: Ce dificultăți majore ai întâlnit în activitatea afacerii tale și cum le-ați soluționat?

Sigur, primele dificultăți întâlnite au fost necunoașterea și frica de eșec. Am avut norocul să particip la Coaching la scurt timp după ce am început să fac vânzările, astfel, aș putea spune eu, am reușit „să pășesc multe greble”. Totuși, experiența și timpul au făcut ca dificultățile să devină lecții și poate chiar să fie în avantajul meu.

A.B.: De ce ai considerat că este important să participi la Coaching AB?

În primul rând, feedback-ul pozitiv din partea participanților, cât și rezultatele obținute de ei. De asemenea, faptul că urma să fiu în permanență în preajma unor oameni care încearcă să schimbe ceva și a cărora greutăți le voi putea afla și, desigur, să învăț ceva din ele.

A.B.: Ce așteptări ai avut de la acest curs?

Așteptarea majoră era să încep ceva care să aducă rezultate, indiferent de grandoarea lor, important să fie ceva, ceea ce s-a și îndeplinit. Sigur rezultatele mărețe erau așteptate, totuși, succesele mici obținute demonstrează că e posibilă și obținerea celor mai mari.

A.B.: Ce anume ai implementat în practică după training și în ce măsură te-a ajutat asta?

Setarea campaniilor de publicitate sau crearea unui Landing Page... au fost subiecte utile mie. Mentoratele și discuțiile bazate pe situațiile concrete au lăsat totuși o amprentă și mai mare. Să te trezești dimineața, să faci ceva, să îți placă și să fii entuziasmat – a fost probabil ceea ce îl marchează pe fiecare participant de la Coaching.

A.B.: Ce sfat le-ai da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

Acest curs este pentru oricine, chiar și pentru angajați, cred eu, pentru că indiferent de domeniu, după opt săptămâni vei fi cu siguranță mai bun.

A.B.: Enumeră 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

Să iubești ceea ce faci, să fii perseverent și să-ți păstrezi entuziasmul. Ar fi o greșeală să spun că dacă vei avea aceste calități vei obține succes, atât timp cât nici măcar nu l-am obținut, pentru că deseori multitudinea de calități, printre care și cele de mai sus, în corelație, fac cea mai bună variantă a ta.

A.B.: Ai recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

L-aș recomanda în primul rând tinerilor, ca să vadă că există și o altă lume decât cea dictată de societate, iar celor mai înaintați în vârstă le recomand această experiență pentru a-și păstra energia și entuziasmul.

A.B.: Continuă gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”Ce a însemnat pentru tine acest curs?

Pentru mine, cursul de Coaching a fost acea experiență ce ar trebui simțită de majoritatea, măcar o dată în viață.

 

Cum spune și Gabriel: „Acest curs este pentru oricine, fie că este antreprenor sau chiar angajat,  pentru că indiferent de domeniu, după opt săptămâni vei fi la sigur mai bun.”  Dacă vrei și tu să fii mai bun și să fii, timp de opt luni, într-o ambianță de oameni care încearcă să schimbe ceva în viața și în țara lor și să înveți de la ei, te așteptăm la următorul StartUp, iar apoi la cursul de Coaching!