Forță și precizie. A-B

...

 

Vine un timp, la unii mai devreme, la alții mai târziu, la cei preafericiți niciodată, când stai și calculezi evoluția personalității tale, a businessului tău din punctul A în punctul B

 

Când te apuci să inventariezi punctul A: oamenii cu care erai (sau mai ești), visele și atitudinile, cifrele cu care operai, și punctul B: oamenii cu care ești, afacerea pe care o conduci, modalitatea cum o conduci, cifrele cu care deja te-ai obișnuit, s-ar putea să te apuce tremuriciul pentru că nu există nici o diferență dintre punctul A al evoluției și punctul B.

 

Este același punct. Adică Da, același punct...

 

Desigur acest insight nu se referă la cei care citind mai sus s-au gândit : ehehei eu sunt departe deamu și de punctul B :) Sau le trecu prin minte alfabetul, și au înțeles că A și B sunt aproape.

 

Semnificația pe care noi la AB o dăm acestor categorii este una existențială: viața e mișcare, A și B trebuie să fie două puncte diferite, departe unul de celălalt. Vectorul din A în B, acțiunile pe care le facem ori ne aduc la rezultat, ori ne îndepărtează de el.¶

 

 

Acceptarea faptului că punctul B este intim legat și tare aproape de punctul A și că de fapt nu există evoluție, ci numai mimarea ei este primul afrodiziac.

Deodată înțelegi că B este un rezultat, deci se află după semnul egal. Și mai înțelegi că schimbând acțiunile de până la egal, de fapt interacționezi direct cu REZULTATUL.

 

Realitatea businessului tău astăzi, realitatea ta astăzi este rezultatul unui sistem.

Dacă punctul B hrănește cu energie și este destul de motivant, sistemul se schimbă, e în starea în care caută soluții pentru a-și atinge scopul.

De aceea, pentru a ajunge în punctul B, schimbăm sistemul, adăugăm două ingrediente forța și precizia.

Precizia este capacitatea creierului de a genera aranjamente, idei noi maxim profitabile într-un timp extrem de scurt.

 


Numai încercând ceva nou mărești instant precizia, nivelul de detaliere, mai profund, mai expert, mai profesionist.

 

Prea puțină forță înseamnă vorbăraie, prea multă forță înseamnă terapie cu psihologul.
Procesele repetitive nu generează forță, dimpotrivă degenerează capacitatea de forță. Din acest motiv procrastinarea, cedarea sau renunțarea.


Dacă îți propui scopuri mari, realiste, dar ambițioase, forța crește și împreună cu ea capacitatea de pune punct, de a crea sisteme care schimbă A în B.

 

Și la final dragostea, dacă faci cu dragoste și vocație ceea ce faci în fiecare zi, forța și precizia vor crește mai repede. Deci vei ajunge în B. Acolo vei seta un alt punct, dar despre Acela și creșterea cuantică vorbim la Coaching.

 

Cu respect,

Alina Andriuță

partener AngryBusiness