Diana Tomescu: “Trebuie să te motivezi să ieşi din zona de confort, dacă vrei să ai success în ceea ce faci”

...

Din copilărie, suntem impregnați cu o anumită educație, principii și reguli care ne conduc toată viața. Mulți preferă să stea confortabil la TV, ghemuiți într-un fotoliu, așteptând indicații. Ei caută și distribuie motto-uri motivaționale, fără a înțelege că adevăratul drum spre propriul succes se ascunde în acțiuni.

Majoritatea se resemnează cu ceea ce le oferă viața, fiind siguri că mai mult decât ceea ce este la moment nu îi privește.

Majoritatea, dar nu și Diana Tomescu.

Diana Tomescu este o protagonistă ambițioasă, care a absolvit recent Cursul de Coaching de la Angry Business și care deja cunoaște exact ce pași trebuie să facă, ca să atingă succesul pe care și-l dorește. Fondatoarea afacerii Epilare definitivă cu laser Dioda a învățat care sunt principalele intrumente de marketing pentru a-și promova afacerea, iar acum savurează primele rezultate obținute.

Haideți să le savurăm împreună cu ea:

-          Cum ai aflat despre Coaching AB?

D.T.: Am fost la Start-Up Angry Business, unde am aflat și despre alte seminare organizate de echipă, inclusiv Coaching-ul.

 

-          De ce ai ales anume acest training?

D.T.: După Start-Up Angry Business, am înţeles că mai am mult de lucru la dezvoltarea afacerii mele şi că singură nu voi face faţă, din lipsă de cunoştinţe în acest domeniu.

 

-          Cât de utilă ți-a fost informația pe care ai primit-o la Coaching?

D.T: Foarte utilă, fiindcă fiecare lecție a fost adaptată anume nişei mele de business. Nu a fost doar informație generală. Totul a fost mulat afacerii mele.

 

-          Ce schimbări, la nivel profesional, ai simțit după ce ai absolvit trainingul?

D.T.: La Coaching, am înţeles că fac parte din categoria om-produs şi, respectiv, trebuie să învăţ să-mi vând corect serviciul pe care îl prestez. Am selectat pentru mine câteva instrumente de promovare, pe care am și început să le pun în aplicare, iar acum tot mai multă lume află despre Epilarea definitivă cu laser Dioda.

 

-          Ce semnifică pentru tine ideea de a fi lider într-o afacere?

D.T.: Să fii un lider înseamnă să înțelegi că nu poți face absolut totul de unul singur. Este important să cunoști cum să delegi corect sarcinile pentru fiecare, să le poți verifica și monitoriza. A fi lider înseamnă să ai vigilența de a angaja oameni profesioniști pentru care să poți fi un exemplu.

 

-          Implicarea într-o afacere presupune mai multe etape. Numește trei criterii care consideri că stau la baza unui business de succes.

D.T.: Este important să existe focusarea pe un anumit lucru (să cunoști exact ce vrei), multă muncă și, de asemenea, să ceri ajutor atunci când înţelegi că nu faci faţă.

 

-          Ce concluzii ți-ai făcut în urma acestui training?

D.T.: Trebuie să te motivezi să ieşi din zona de confort, dacă vrei să ai success în ceea ce faci. M-a impresionat să aflu despre Fenomenul Vitali, este foarte adevărat. Sunt de acord că am fi mult mai productivi și realizați, dacă am învăţa să nu ne pese atât de mult de gura lumii.

 

-          Ai recomanda Coaching-ul altor persoane? De ce?

D.T.: L-aş recomanda cu mare drag tuturor:

  • celor care au o idee de afacere, dar nu ştiu cu ce să înceapă
  • celor care au deja o afacere, dar întâlnesc dificultăţi în administrare
  • celor care susţin că afacerea lor nu merge, dar vor să îi mai dea o șansă.

După cum observi, stagnarea în lumea afacerilor are la bază nu doar anumite lipsuri de cunoștinte, dar și anumite blocaje la nivel social, care, luate împreună te conduc spre eșec. Coaching AB este acea rampă de lansare, care te va propulsa exact acolo unde vrei să fii.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Angry Business  și să te înregistrezi la următorul Coaching. Click aici: http://coaching.angrybusiness.md