Daniela Danu: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost un șut la momentul potrivit, pentru realizarea unui vis ticluit în minte de câțiva ani.”

...

“Viața începe acolo unde se termină zona de confort”.

Neale Donald Walsch

Atunci când îți este predestinat un anumit scop sau o anumită activitate, „stele vor lucra” la intensitate maximă pentru a te călăuzi în direcția corectă. Așa se explică de cele mai multe ori acea stare de dorință arzătoare, care te macină până la epuizare, știind că trebuie să acționezi, dar mereu ești impiedicat de temeri și multe întrebări.

 

       - Ce v-a motivat să începeți o afacere sau să planificați lansarea ei?

D.D.: Ideea de a începe o afacere o aveam de mult timp, fără să identific un domeniu de activitate anume ori o nișă de business care mi s-ar potrivi cel mai bine. Entuziasm aveam pentru multe idei și planuri care-mi treceau prin gând, dar nu-mi imaginam cum voi ajunge să încep și să lucrez la una dintre ele. Momentul decisiv a fost zona de confort care s-a instalat de-a binelea în viața mea, după demisia de la fostul loc de muncă și, în continuare, statutul de „casnică” în căutare de activitate.

 

-          Aveți experiență în nișa afacerii sau e ceva nou pentru Dvs?

D.D.: Nișa pe care o dezvolt și o cresc pas cu pas îmi este, mai întâi de toate, aproape de suflet. Experiența am căpătat-o încetul cu încetul, începând cu programele de practică și implicare part-time la case de avocatură și birouri ale executorilor judecătorești din România și a continuat cu o experiență unică în cadrul unei case de avocatură din Republica Moldova.

 

-          Care sunt cele top 3 capacități ce trebuie să le aibă un om de afaceri de succes?

D.D.: Mai întâi de toate, ar fi capacitățile de leadership, urmate de disciplină și multă muncă.

 

 

O astfel de experiență a trăit și Danu Daniela, absolventa Coaching-ului, o femeie ambițioasă, puternică și creativă, plină de idei, dar mereu în așteptarea acelui „ceva” care să o ajute să să le realizeze. În prezent este fondatoarea afacerii „Juris Prudentes” – servicii juridice pentru companii, iar despre cum a ajuns la a-și vedea visul împlinit, vedeți în interviul de mai jos:

 

-          Care a fost tema/temele preferate din cadrul celor 8 saptamani de Coaching?

D.D.: Dintre toate temele din curs, cel mai mult mi-au plăcut:

  Celula ideală;

  Pâlnia de vânzări;

  Managementul finanțelor;

  Managementul angajaților.

 

-          S-a schimbat ceva în afacere sau abordarea Dvs. față de antreprenoriat odată cu Cursul de Coaching?

D.D.: Într-adevăr, multe lucruri s-au schimbat în abordarea mea față de antreprenoriat și în special, față de propria mea afacere. La Angry Business, eu am învățat pașii consecutivi care trebuie să fie îndepliniți, pentru a culege rezultatul așteptat. Tot aici, am realizat că afacerile de succes se creează treptat, bazate pe un set de sisteme bine puse la punct, delegare și un management de calitate.

 

-          Care lecții din Coaching au fost aplicate direct în afacerea Dvs.?

D.D.: Am implimentat direct acțiunile generatoare de bani, pâlnia de vânzări și tehnica pendulului emoțional.

 

-          Ce schimbări au survenit odata cu implementarea acelor lecții?

D.D.: Schimbările au fost majore și vizibile. Am început să acționez pentru visul meu și astfel să convertesc leadurile în potențiali clienți.

 

-          Ați făcut temele pentru acasă?:)

D.D.: M-am străduit să fiu pregătită la fiecare lecție de Coaching, chiar dacă acest fapt mă epuiza complet și mă lăsa fără weekend.

 

-          Ați recomanda Coaching-ul prietenilor?

D.D.: Recomand acest curs tuturor celor care au o dorință sălbatică, o dorință pentru care au răbufnit în plâns nu doar o dată și care le provoacă durere și în prezent. Ei cu siguranță vor reuși!

 

-          Continuați gândul: pentru mine Cursul de Coaching a fost...

D.D.: ... „un șut la momentul potrivit, pentru realizarea unui vis ticluit în minte de câțiva ani.”

 

În această situație se află marea majoritate dintre noi, iar dacă citești acest articol, atunci cu siguranță ai nevoie de îndrumare. Nu îți mai pierde timpul pentru a fi sceptic și suspicios, pentru că în tot această perioadă ai fi putut să construiești ceva deja.

 

Vei avea doar de câștigat dacă te înregistrezi chiar acum la StartUp Angry Business, din 8 septembrie, iar după aceasta planurile vor deveni mult mai simplu de realizat. StartUp-ul este o primă etapă în această aventură de a lansa o afacere, în care vei descoperi multe lucruri despre abordarea proprie față de business, dar și despre pașii pe care trebuie să îi facă orice persoană care vrea să devină antreprenor.

Click pe acest link și înregistrează-te: http://start.angrybusiness.md/!