Ce șanse aveți să rămîneți mîine la fel cum sunteți astăzi?

  • 02-02-2014
  • 2671
...

În acest articol nu vom mai vorbi despre cifre și indicatori, nici despre pâlnii și setarea departamentului de vânzări sau creșterea afacerii.


Vom vorbi despre cum să ne setăm viziunile astfel încât să parcurgem distanța dintre două puncte, punctul în care ne aflăm astăzi (punctul A) și punctul în care ne dorim să ne aflăm mîine (punctul B), despre oamenii care ne sunt alături și despre cum a început Angry Business.

 

Punctul A și B sunt cele 2 care ne dau adevărata motivație de a crea, a trăi și a face afaceri sau a ne regăsi în toate formele vieții noastre.

 

 

Nu mai trăim într-o eră în care informația este regina. S-a expirat, Stop, Este perimat acest concept. Informație este peste tot, oriunde, avem deja oroare de cîtă informație este și nu mai reușim s-o asimilăm.

 

Trăim în epoca în care diferența dintre A și B nu este dată de cunoașterea sau înțelegerea noastră, ci de Acțiunile pe care le facem și cantitatea de muncă depusă.

 

Semnificația pe care noi la AB o dăm acestor categorii este una existențială: viața e mișcare, A și B sunt două puncte diferite, departe unul de celălalt. Vectorul din A în B, acțiunile pe care le facem ori ne aduc la rezultat, ori ne îndepărtează de el.


Multe persoane sunt prinse în rutina de zi cu zi și trăiesc cu convingerea că la un moment dat viața se va aranja de la sine. Ghiciți ce?

 

Nu se va întîmpla așa. Veți rămîne mîine la fel cum sunteți astăzi.

Nu. Nu spunem că veți trăi la gara de Sud, sau veți mînca ”Perlovka”, dar nici nu veți deține casa pe care o tot vizualizați, nici nu veți merge în mașina care v-o doriți.

 

Pentru că "perfectiunea e cel mai jos nivel de realizari, actiunea este cel mai inalt"

 

 

Cel mai simplu instrument de atingere a rezultatelor este: vrei sa faci ceva - atunci faci; nu poti face acel ceva? - Cauti pe cineva care a facut si faci ca el;

Vînătoarea de oameni mai buni ca tine este, probabil, cea mai bănoasă acțiune pe care trebuie să o faci.

 

Foarte puțini cunosc, dar proiectul Angry Business s-a născut din această necesitate, de a aduna la un loc oameni mai buni ca noi, pentru că am simțit că ne plafonăm, în jurul acelorași oameni. Atunci cînd am creat această comunitate, ne-am gîndit că am vrea alături de noi, oameni care:


- Sunt Staruri. Adică oameni care excelează în domeniul lor de expertiză, lîngă care ne simțim prost, pentru că ei cunosc mai multe, pot mai multe și sunt mai experți.

Au rezultate. Star nu înseamnă că are potențial, dorință sau vise, înseamnă că are REZULTATE.


- Sunt Proactivi. Este o calitate rara precum metalele pretioase. Cu toții suntem buni să realizăm ceva atunci cînd ni se dau indicații exacte. Este însă cel mai dificil să-ți dai indicații ție însuși. Viața ar fi mult mai ușoară să avem lîngă noi pe cineva care să ne șuteze.


- Sunt diferiți. Nu ne-am dorit o comunitate în care oamenii de același tip să-și îndeplinească nevoile de socializare, ci oameni care sunt avizi de acțiune, rezultate și care sunt diferiți: oameni excel, oameni word, oameni produs și oameni vînzări, pasionați mereu și gata de atac.

 

Toți oamenii produc ceva, unii oameni produc rezultate, altii scuze!!!

 

Dacă astăzi nu faci nimic ca să miști lucrurile din A în B, dacă astazi nu cauți oameni cu care să te aliniezi și să faci performanțe, șansele că o vei face mîine sunt mizere. Știi asta. Conștientizezi asta.

 

Este rău acel om care nu crește. Pe parcursul zilelor trebuie să acumulăm măcar ceva:
competențe, dexterități, motivație, profesionalism, cunoștințe utile, personal bun, idei valoroase,proprietăți, orice, numai gol să nu fie. În timp, ceva veți pierde, nu este o tragedie, continuați să acumulați. Dar dacă a trecut o zi și nu ați acumulat nimic înseamnă că : "este ceva în neregulă în împărăția daneză!".

 

Tu pe tine însuți nu te poți înșela, știi sigur ce acumulezi zilnic și ce pierzi.

Gîndește-te la acest aspect.

 

 

Cu respect,

Angry Business