Arina Șapovalov: „ Cursul de Coaching - 8 saptămâni de nopţi nedormite, griji, motivare, instrumente testate, curaj, lacrimi, dezamăgire, instrumente testate din nou şi REZULTATE.”

...

Absolventa cursului de Coaching AB și actuala proprietară a școlii de engleză „English Club Smile” se pare că are darul de a se afla în locul potrivit și momentul potrivit. Să vedem cât de potrivit a fost pentru ea cursul și cu ce s-a ales din el în interviul de mai jos.

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

A.S.: Activez în domeniul pedagogic de 2 ani. Mereu doream să deschid o afacere, dar nu ştiam ce nişă să aleg. Actualmente deţin o şcoală de engleză pe care am procurat-o la un preţ rezonabil și în fruntea căreia mă aflu de jumătate de an. Mereu zic ca m-am aflat în locul potrivit şi momentul potrivit.

 

A.B.: Ce dificultăți majore ați întîlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

A.S.: Am început sa dirijez afacerea la vârsta de 22 de ani. Orice mică problemă mi se părea o catastrofă, ca şi acum de altfel. Cele mai mari probleme cu care m-am confruntat a fost lipsa de clienţi şi recenziile negative. Încă nu le-am soluţionat până la capăt, însă încerc de fiecare dată să pun în practică instrumentele pe care le-am aflat la Coaching.

 

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

A.S.: Mereu am avut pasiunea pentru business şi domeniul financiar, dar ceea ce m-a făcut să particip la cursul de Coaching a fost lipsa de experienţă şi problemele cu care am început să mă confrunt.

 

A.B.: Ce așteptări ai avut de la acest curs?

A.S.: Eram sigură că acest curs mă va ajuta să înţeleg mai bine lumea business-ului, dar cu cât mai multe aflam, cu atât mai mult îmi dădeam seama că ceea ce ştiu nu este suficient, şi cu cât mai mult mă informam – cu atât mai mult îmi dădeam seama că nu cunosc nimic.
Cert este faptul că noi am primit toată informaţia preţioasă într-un timp scurt, iar de noi ţine să ne aprofundăm şi să implementăm.

 

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

A.S.: Ceea ce am pus în practică sunt câteva din platformele de promovare, scenariul telefonic cu clienţii şi atitudinea faţă de clienţi. Aceste lucruri m-au ajutat să majorez un pic profiturile pentru perioada care am fost în Coaching. Evident ca au fost şi pierderi financiare, şi dezamăgiri, şi lacrimi, dar acesta este doar începutul.

 

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri dacă acest curs este pentru ei?

A.S.: Să nu stea mult pe gânduri. Dacă vor să facă bani şi să dezvolte afacerea, să acţioneze şi să investească în primul rând în sine.

 

A.B.: Enumerați 3 calități importante pentru un antreprenor de succes?

A.S.: Răbdare, ambiţie, energie.

 

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

A.S.: Aş recomanda acest curs doar prietenilor care îşi doresc o afacere, pentru că întâi de toate este un curs care te motiveză să acţionezi. Pe lângă asta mai faci rost şi de instrumentele pe care să le aplici. Am prieteni care sunt angajaţi buni, se simt bine şi comod cu asta – acest curs sigur nu e pentru ei.

 

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

A.S.: Pentru mine, cursul de Coaching a fost 8 saptămâni cu nopţi nedormite, griji, motivare, instrumente testate, curaj, lacrimi, dezamăgire, instrumente testate din nou şi rezultate. Am învăţat să nu mă dau bătută după primul eşec.

 

Să știi că nu este destul să te afli în momentul potrivit și în locul potrivit dacă nu știi să profiți de asta. Mai multe detalii despre cum să conduci o afacere gata, cum să o transformi și să o duci la un alt nivel, vei cunoaște la cursul de Coaching AB.

Coaching Angry Business – află toate detaliile aici: http://coaching.angrybusiness.md/!