Anastasia Deleanu: „Coaching-ul te învață tehnici și metode practice despre cum să-ți pui în valoare produsul sau serviciul pe care-l oferi clientului”

...

Anastasia Deleanu este antreprenoarea moldoveancă care a dus o bucățică din Coaching Angry Business tocmai în Praga. Vrei să știi cum? Atunci citește interviul de mai jos!


A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp? Ați început afacerea din pasiune pentru activitatea ei sau din interesul pentru lumea business-ului?

Activez în domeniul Beauty de 1,8 luni. Încă de pe băncile facultății îmi doream să fiu propriul meu șef, ca să-mi gestionez de una singură timpul. O data ce m-am mutat în Praga, am realizat că serviciile de frumusețe de înaltă calitate sunt la mare căutare și mi-am dezvoltat propria afacere în sfera Beauty.

Iar recent am pus bazele unui alt proiect: o firmă de curățenie!

A.B.: Ce dificultăți majore ați întâlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați depășit?

Ambele afaceri sunt create din plăcerea de a pune la dispoziția clienților cele mai înalte servicii. Până în prezent aș spune că una dintre cele mai majore probleme cu care m-am confruntat a fost de a găsi un echilibru între viața personală și cea profesională.

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

Cum ziceam mai sus, pentru că îmi doream sa fiu propriul meu șef încă de pe bancile facultății. Tot din acea perioada am început să urmăresc direct și indirect proiectul Angry Business, însă niciodată nu am avut curajul să merg la acest minunat curs. Ca fiecare din noi, aveam temeri, emoții precum că nu sunt cea mai bună, că poate cineva va râde de ideea mea de afacere sau mulți alți „pitici” din cap care mă împiedicau să aplic la acest curs.

A.B.: Ce așteptări ai avut de la acest curs?

De ce Angry Business? Deoarece doream să învăț direct de la mentori/traineri metode, tehnici și teorii eficiente pentru împachetarea serviciilor pe care le prestez aici la Praga. Și modul de promovare în așa fel încât clienții să dorească să beneficieze de aceste servicii.

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și în ce măsura v-a ajutat asta?

Fiind la Praga de 3 ani, în tot acest timp urmăream cu mare atenție pe rețelele de socializare, în special insta-story-urie lui Alexandru Bordea, tot ce ținea de aceste cursuri. Până când într-o zi am prins curajul și i-am scris domnului Bordea cu referire la aceste cursuri, dacă sunt disponibile online. Și imediat în după-amiaza zilei respective am primit întregul curs. Ținând cont că gestionez 2 afaceri am zilele full de la 7-21:00, însă nu puteam trece cu vederea minunatul curs de la care învățam noaptea.

Fiind deja în lumea business-ului, aceste cursuri de Coaching m-au ajutat foarte mult deoarece fiecare lecție este foarte bine structurată anume pentru a-ți face claritate în ceea ce este de aplicat în practică imediat a doua zi. Din tot acest curs am învățat că trebuie sa fii perseverent cu propriile tale afaceri.

A.B.: Enumerați 5 calități importante pentru un antreprenor de succes?

Calitățile unui antreprenor de succes:

  1. Perseverență;
  2. Determinare;
  3. Inteligență;
  4. Viziune;
  5. Creativitate.

A.B.: Ați recomanda Coaching-ul prietenilor? De ce?

Acest minunat curs de Coaching l-aș recomanda tuturor persoanelor care au o idee de afacere, însă sunt indeciși, cât și persoanelor care sunt deja în lumea business-ului. Anume aceste cursuri te învață tehnici, metode practice despre cum să-ți pui în valoare produsul sau serviciul pe care dorești să-l pui la dispoziția clientului.

A.B.: Continuați gândul: „Pentru mine, cursul de Coaching a fost…”

Pentru mine cursul de Coaching a fost un amalgan de energie pozitivă cu multă-multă informație practică, tehnici, metode, instrumente de business inedite pe care le poți afla direct de la oameni cu experiență și mai puțin din cărțile de dezvoltare personală/ management sau marketing.

A fost o călătorie foarte interesantă în lumea antreprenoriatului și am înțeles că mai am de învățat pentru a ajunge unde îmi doresc. Vă mulțumesc!

 

Dacă ești antreprenor și îți dorești informații, tehnici și metode cu adevărat funcționale, care sunt testate deja de mii de antreprenori moldoveni din întreaga lume, vino la cursul de Coaching Angry Business.

Fă și tu parte din cea mai mare comunitate de antreprenori moldoveni! Click pe acest link: http://coaching.angrybusiness.md/!