10+4 idei de afaceri mici, dar cu cele mai mari profituri

...

Știi vorba ceea „mici, dar voinici”? Iată că se poate atribui și afacerilor. Profiturile pot fi crescute în aproape orice tip de business, mai ales când este vorba de vânzarea produselor de marcă, a designerilor notorii și a altor elemente care pretind exclusivitate. Dar azi vorbim de altfel de produse. Obișnuite, simple, banale.

Aceste produse generează profit mare datorită unor motive obiective - sine costul lor inițial este scăzut sau se folosește o cantitate mică de materiale în producție, ceea ce permite nu numai producătorilor, ci și reseller-ilor să câștige bani.

În această colecție, am adunat 14 idei de afaceri în care profitul poate atinge 300%, 1000% și chiar 4000%:

1. Lumânări pentru biserică

Nu o să-ți vină să crezi, dar lumânările din parafină pentru biserici fac parte din categoria produselor cu cel mai mare profit. Da, da. Profitul poate ajunge la 3000%, deoarece costul real al unei lumânări este de câțiva bănuți. Partea mai puțin ușoară este vânzarea lor. Piața a fost de mult împărțită și fără legături directe cu reprezentanții bisericii, va fi aproape imposibil să-ți promovezi produsele. Dar e Moldova. Toți avem cumătri. J

2. Lenjerie de corp

Și lenjeria de corp se poate lăuda cu profituri mari - 200-300%. Acest lucru se datorează costului redus al producției și costului minim pentru depozitare și transport. Dacă lenjeria este de marcă, atunci profitul ajunge și la 1000-1100%.

3. Produse de optică

Profitul mediu pentru ochelarii cu prescripție este de aproximativ 200% - 300%, iar dacă vinzi și ochelari de soare, poți ajunge la 1300%. Datorită numărului redus de bunuri, nu este nevoie să închiriezi spații mari.

4. Vată de zahăr

Comercializarea vatei de zahăr este o ocupație care nu necesită eforturi excesive sau mari abilități. În schimb, aceasta aduce un profit destul de îndrăzneț, care depășește 4000%. Iar dacă mai ai și sucuri proaspete și gustări, cifra se mărește.

5. Popcorn

Dacă ești în căutarea unei afaceri cu profit mare, acordă atenție popcornului. Doar 2 linguri de „materie primă” îți oferă un volum considerabil de produs finit. Profitul din popcorn este de aproximativ 600-700%, iar uneori chiar și de 1500%. Cu toate acestea, investițiile sunt foarte mici. Poți începe cu o mică mașină de popcorn în valoare de 2000 - 3000 lei.

6. Bijuterii

Profitul obișnuit pentru bijuterii este de 200-300%, deși unii antreprenori îl cresc și până la 1000%. Bijuteriile sunt produse mereu căutate și se vând bine în locuri aglomerate, de exemplu, în centrele comerciale. Nu este nevoie să deschizi un magazin mare – un stand este suficient.

7. Cafenea

Băuturile sunt produsele care aduc cele mai mari profituri din meniul cafenelelor și restaurantelor - 300-400%. Iar datorită copturilor și deserturilor (gogoși, brioșe, etc), profitul total poate ajunge cu ușurință la 600%. Afacerea este atrăgătoare, cu o multitudine de formate pentru orice buget (sub formă de magazin mic, o cafenea mobilă, etc.), precum și datorită creșterii consumului de cafea.

8. Salon de rochii de mireasă

Rochiile de mireasă sunt produsele cu unele dintre cele mai mari profituri în domeniul fashion (poate ajunge până la 300-500%). Totul datorită faptului că nunta se întâmplă „o singură dată în viață” și pentru care „nu-ți pare rău de nici un ban”. Nu mai puțin profit este stabilit pentru toate tipurile de accesorii pentru nuntă, inclusiv bijuterii, albume foto, pahare personalizate și multe altele.

9. Figurine de gradină

Figurile de ipsos, care sunt folosite pentru a decora grădinile și parcelele se pot lăuda cu un profit destul de mare (aproximativ 250%). Această afacere este atractivă, datorită simplității procesului tehnologic și a micilor investiții inițiale (aproximativ 3000 euro), care pot fi recuperate timp de 5 luni.

10. Magazin de flori

Magazinul de flori este o afacere care nu necesită procese foarte complexe sau un număr mare de angajați. Îți trebuie doar un ajutor sau poți să te descurci chiar și singur. Pentru flori este stabilit un profit care poate ajunge la 300%. Poți deschide un butic de flori sau chiar un magazin (investiții de aproximativ 4500 euro), fără frică, căci îți vei recupera învestițiile în mai puțin de 6 luni. Unicul dezavantaj al unei astfel de afaceri este caracterul sezonier al cererii.

11. Înghețată

Există multe formate de afaceri care au ca produs central înghețata - un magazin, un stand, o cafenea într-un centru comercial, un cărucior mobil, o furgonetă și chiar... un butic. Potrivit proprietarilor cafenelelor cu înghețată din centrele comerciale, profitul pentru înghețata în păhăruțe este între 400 și 1000%.

12. Vafe belgiene

Pentru pregătirea vafelor belgiene ai nevoie doar de un aparat de făcut vafe, care poate fi achiziționat pentru mai puțin de 500 de lei. Datorită costului scăzut al aluatului și al unei mici cantități de umpluturi, profitul este de 600-1000%.

13. Clătite

Clatitele sunt ușor de gătit, dar extrem de profitabile datorită universalității lor. Acestea pot fi umplute cu orice, plus o picătură de creativitate culinară și produsul este gata. Iată cum cu investiții mici în echipament poți obține un profit de până la 300-400%. Aproximativ același profit este valabil și pentru pizza.

14. Smoothie mini-bar

Avantajele unei astfel de afaceri: o nișă relativ liberă, investiții mici, simplitatea tehnologiei pentru prepararea băuturilor și smoothie-urile - care sunt în trend acum. Iar ca rezultat obții un profit care poate ajunge până la 1000%.

După cum vezi, cu bani puțini se poate face lucruri mari. Iar cel mai important este că poți face aceste afaceri chiar dacă ești angajat, căci unele sunt sezoniere, nu necesită extrem de mult timp, investiții sau brațe de muncă.

Dacă ai și tu astfel de idei, dar nu știi cum și cu ce să începi, vino la StartUP Angry Business. În doar 1 zi de training noi îți spunem toți pașii necesari până la primul tău profit.

Tu vino cu ideile, iar noi venim cu soluțiile. Înregistrează-te aici: http://start.angrybusiness.md/!