NEXT LEVEL| Eugen Boico: Universitățile de astăzi nu pregătesc pentru realitățile business-ului din Moldova

  • 10-05-2017
  • 1622
...

Universitățile de astăzi nu pregătesc oameni foarte bine pregătiți de realitățile business-ului din Moldova. Aceste pregătiri pot fi obținute în cadrul cursurilor specializate, cu traineri din lumea afacerilor. Despre acest fapt vorbește și Eugen Boico, directorul companiei Publicis Moldova și unul dintre invitații speciali ai primei ediții a cursului Next Level. Detalii - AICI

 

Eugen Boico: "Orice program de instruire suplimentară sau mai ales orice programe bazate pe experiență practică a antreprenorilor din Moldova eu o salut."

 

O ediție a celui mai practic program pentru proprietarii și directorii de afaceri cu unii din cei mai buni experți în domenii din țară s-a încheiat recent, însă feedback-urile au fost mai sus decât ne așteptam. Le poți  vedea AICI.

 

 

Care au fost cele mai apreciate momente?

- Cadrul intim creat pentru antreprenorii participanți. Fiind într-un număr limitat, de doar 12 persoane, mulți s-au simțit mai bine.

- Sfaturile oferite de personalități cu renume în domeniile lor de activitate;

- Oameni cu o personalitate puternică și o minte de milioane. 

 

Pe scurt, despre cei care și-au împărtășit experiența: 

 

Eugen Boico, directorul Publicis Moldova:

 

Eugen Boico, în cadrul cursului pe care l-a livrat, a vorbit despre subiectul de marketing strategic, deseori omis de antreprenorii din Moldova. Motivul pentru care se întâmplă asta este faptul că ne concentrăm doar pe vânzări, uităm de elementele primordiale de marketing, pe care este construit marketingul tactic. 

 

Mai multe detalii, în video ce urmează:

 

 

Tatiana Budeanskaia, manager vânzări Aqua Terra

 

Primul speaker invitat la Cursul Next Level de la Angry Business a fost Tatiana Budeanskaia, astăzi manager vânzări Aqua Terra. Budeanskaia a vorbit despre structura departamentelor de vânzări, beneficiile și minusurile acestora, cum să determini care este mai potrivit pentru compania ta, cum să motivezi vânzătorii altfel decât financiar.

 

Tatiana Budeanskaia și-a împărtășit propria experiență referitor la conducerea departamentului de vânzări, obținută de-a lungul anilor.

 

Veronica Vragaleva, viceministra Finanțelor

 

Aici vedeți un workshop gratuit Angry Business, invitată - Veronica Vragaleva.

 

 

Printre cei care și-au împărtășit cunoștința și experiența au mai fost Adrian Lazarencu, director general Fourchette, Ruslan Cojocaru - proprietar Tucano, OLIVA, Svetlana Bodaci - director resurse umane, MOLDCELL, Octavian Armașu - Ministrul Finanțelor din Republica Moldova, Anatol Palade - Director general PROCONSULTING, Corneliu Său - director general TANDEM. 

 

NOUTATEA BUNĂ 

este că în curând începe o nouă ediție a cursului Next Level, pe data de 22 mai 2017

 

Ce vă așteaptă: 

Cei mai buni experți din țară care îți vor împărtăși experiența. 

 

Lista invitaților speciali o vedeți AICI

 

Ce am scris mai sus este foarte puțin din lucrurile pe care merită să le cunoașteți din activitatea speackerilor de la cursului NEXT LEVEL, implementat de Angry Business din data de 22 mai 2017.