Capița Vadim: “Este foarte interesant să ieși din zona de confort, pentru că ți se ivesc mai multe șanse și oportunități”

...

“Adevărata viață începe acolo unde se termină zona de confort”.

Neale Donald Walsch

 

Tu chiar ești fericit sau doar îți este confortabil? Majoritatea sunt de părere că a acționa comod, fără careva efort, îi face să se simtă mai relaxați și fericiți. Aceasta este doar o iluzie a unor temeri de a-și asuma anumite responsabilități, de a lua decizii din simpla frică de a nu eșua.

 

E mai ușor de trecut prin viață atunci când știi că există altcineva care o să se “încordeze” să suporte anumite consecințe, dar ce facem cu obținerea rezultatelor și a viselor? Alegi să privești frustrat cum alții le savurează sau să ieși din zona ta de confort și începi să acționezi?

 

Capița Vadim a făcut alegerea corectă, iar de 10 ani este fondatorul unei școli auto din Chișinău. Atunci când s-a ciocnit cu anumite dificultăți, nu și-a pierdut încrederea în sine, ci a continuat să lupte pentru visul său. Participând la trainingul Coaching AB a găsit răspuns la toate întrebările ce țin de gestionarea afacerii, promovarea și vânzarea corectă a serviciilor, obținerea clienților noi…, iar acum îi este mult mai ușor și se bucură de primele rezultate.

 

Cum i-a reușit aflați din experiența sa, din interviul de mai jos.

 

A.B.: În ce domeniu activați și de cât timp?

V.C.: Activitatea mea este instruirea conducătorilor auto, categoria B. Școala auto pe care o administrez și-a început activitatea în martie 2010.

 

A.B.: Cum v-ați descoperit vocația pentru această activitate?

V.C.: După mai multe joburi schimbate, în 2005 m-am angajat ca instructor la o școală auto. Mi-a plăcut să predau, să-i învăț pe tinerii începători, iar ei erau mulțumiți de rezultatele lor.

 

A.B.: Ce dificultăți ați întâlnit în activitatea afacerii Dvs. și cum le-ați soluționat?

V.C.: Dificultăți au fost mai întâi de la început: procesul de deschidere a firmei, actele necesare, resursele financiare, strategia, scopul principal al afacerii, etc. Multă muncă, care te modelează să devii o personalitate.

 

A.B.: De ce ați considerat că este important să participați la Coaching AB?

V.C.: Important este să participi la mai multe traininguri și seminare de calitate. La Coaching am participat deoarece am puține cunoștințe în domeniul business. Eu am 2 specialități: ingineria și pedagogia. Informațiile le dețin doar din cărți și internet, de aceea Coaching-ul a fost binevenit, mai ales că firma nu progresa și era necesar un șut în fund să mă mișc din loc și să mă pun pe mai multă acțiune.

A.B.: Care sunt temele în care ați găsit cele mai bune soluții?

V.C.: Toate temele au fost interesante. Eu fac afacere de unul singur, adică nu am careva asociați, sunt director, manager, profesor, administrator… Mai am 2 instructori auto și un contabil. Atunci îmi dau întrebarea: eu fac business sau lucrez ca liber profesionist? E mult de lucru la acest capitol. Temele în care m-am regăsit cel mai mult sunt: “Vînzător cu rezultate” și “Scara emoțională”.

 

A.B.: Ce anume ați implementat în practică după training și ce în măsura v-a ajutat?

V.C.: Să fiu la aceeași scară emoțională cu clientul, cum să conving, să demonstrez și să argumentez beneficiile, în așa fel încât să conving clientul să procure serviciul, cum să fiu mai relaxat emoțional (Fenomenul Vitali).

 

A.B.: Ce sfat le-ați da celor care încă stau pe gânduri?

V.C.: Acționați și riscați. Este foarte interesant să ieși din zona de confort, pentru că ți se ivesc mai multe șanse si oportunități. Eu am acționat din entuziasm, mi-am ascultat intuiția și inima, ele deja știau cine trebuie să fiu!

 

A.B.: Ați recomanda Coaching AB prietenilor? De ce?

V.C.: Le-aș recomanda acest training tuturor celor care doresc să-și deschidă o afacere, sau care dețin deja una pentru a mai adăuga valoare și a cunoaște noi tendințe din lumea antreprenorilor pe care îi vor cunoaște la Coaching.

 

A.B.: Continuați gândul: Pentru mine Cursul de Coaching a fost…?

V.C.: …de un ajutor esențial la timpul potrivit, cu o superbă echipă de specialiști de la Angry Business.

 

Cu siguranță și tu faci parte din categoria celor care au un hobby pe care își doresc să îl dezvolte, dar, din păcate, găsesc 1.000 de argumente ca să amâne acest moment. Dacă nu știi cu ce să începi sau cum să pui corect o bază solidă, vino la Coaching Angry Business. La sigur, vei simți schimbări în bine chiar de la prima lecție!

Înregistrarea este încă deschisă aici:  http://coaching.angrybusiness.md/!