DRIVE-UP GRATUIT: Concret și la temă despre lansarea și dezvoltarea afacerii

...

De mâine – posibil cea mai utilizată expresie de cei cu idei geniale de afaceri, dar care așa și nu au lansat una. „De mâine mă voi interesa despre ce și cum trebuie să fac. De mâine îmi caut parteneri. De mâine îmi formez echipa.”

 

Totul se întâmplă de azi.

 

Dacă tot ziceți de mâine, atunci noi v-am creat toate condițiile necesare pentru a trece de la vorbe la fapte.

Nu contează nici resursele financiare de care veți dispune mâine și asta pentru că propunerea pe care o înaintăm nu necesită cheltuieli pentru a fi acceptată. Este gratuită.

 

Nu aveți timp? Nici două ore pentru a beneficia de un DRIVE-UP gratuit, concret și la temă? Noi credem că puteți găsi. Mai mult ca atât, trebuie să găsiți pentru ca să transformați ideea genială într-o afacere care să se dezvolte, pe care să o dezvoltați pășind corect, economisind timp și bani.

 

Sau poate aveți dubii că ideea pe care tot o relatați prietenilor, cunoscuților nu este chir atât de ideală? Ce ar fi să o testați?

 

La DRIVE UP veți afla cum puteți înțelege dacă o idee de afacere este fiabilă sau nu, fără a cheltui bani. Nu va trebui să produci și să eșuezi. Nu se merită. Află cum poți învăța lecția, fără a călca pe greble.

 

Unica decizie care se cere de la dvs. este să vă hotărâți să veniți la DRIVE UP, o decizie urmată de acțiune.

 

Presupușii prieteni mereu nu vor înțelege timpul investit în pofida celui cheltuit cu ei. Adevărații prieteni ar putea să te însoțească și să crească alături de tine. Ați putea chiar dvs. să îi invitați.

 

Agenda este plină, concretă și la tema lansării și dezvoltării afacerii.

O puteți analiza desfășurată AICI.

Pe același LINK este și formularul de înscriere. Au rămas ore și locuri limitate.

 

Și încă ceva – este online, deci îl veți putea urmări de unde vă este mai comod.

 

Mai aveți scuze pentru a nu urmări?

 

Decizia de azi generează rezultatele de mâine.

 

Vă așteptăm să discutăm concret și la temă despre lansarea  și dezvoltarea afacerii. Nu uitați, echipele care se dezvoltă împreună se bucură împreună de succese.