Director 3.0: Mai rapid, mai comod, mai eficient

...

Cursul Angry Business destinat managerilor și-a schimbat formatul, devenind mai accesibil ca și preț și ca timp pentru directorii de astăzi. Viitoarea sesiune, Director 3.0 vine cu același volum amplu de informații, instrumente practice, economisind timp și bani.

 

În cazul  în care sunteți director Executiv, Marketing, Finanțe, Producere, Operațional, conducător de echipe, de afaceri, de proiecte – vei aprecia decizia cu siguranță. Ce poate fi mai comod pentru dvs.?

 

Care este programul cursului și cât de multă informație puteți obține – aflați AICI. Pe link-ul indicat este desfășurată agenda. Tot pe acest LINK este și formularul de înscriere. Nu ezitați să deveniți mai bun, mai rapid, mai eficient. Deși a rămas puțin timp, acesta este suficient pentru a lua decizia corectă.

 

Cursul va avea loc în zilele de 23 și 24 septembrie – două zile pline de informație, de creștere profesională și personală. Vedeți aici care sunt feedback-urile participanților la cursul Director de la Angry Business:

 

 

În același playlist mai găsești și informații utile pentru directori, adunată de mentorii cursului.

 

Prețul unui director este format de abilitățile sale și de capacitatea de a deveni mai bun pe zi ce trece.

 

Așa cum până la curs au rămas zile numărate, pentru a nu pierde timpul și a te perfecționa în continuare te invităm să descarci e-book-ul gratuit: 5 abilități vitale ale unui director. LINK pentru descărcare – AICI.

 

Vă așteptăm.

Eficiența noastră, ca și oameni, este determinată de lucrurile pe care nu le-am amânat ori de câte ori am avut ocazia.

 

Director nu te naști, dar să devii este absolut real.

Managementul nu a fost niciodată mai clar și mai accesibil.