De ziua sa, Angry Business a făcut ce face cel mai bine: a încurajat și stimulat viitorii antreprenori

...

A fost o dată…

Așa începe orice poveste. Așa începe orice lucru frumos. Așa a început și Angry Business acum 5 ani: cu un „A fost o dată o idee și 3 oameni care au vrut și au știut să o facă reală”.

Și pentru că cele mai frumoase lucruri în această lume sunt cele pe care le împarți cu cei din jur, Angry Business a împărtășit bucuria aniversării sale cu toți membrii comunității sale, dar și cu participanții la Concursul de Idei de Afacere, lansat acum câteva săptămâni.

Concursul a fost o adevărată bătălie a ideilor de afaceri, mai ales că în joc erau premii care ar fi setat un bun start câștigătorilor. În total, au fost peste 50 de participanți, fiecare dintre ei cu ideea și visul său de business, iar juriului – trainerii Angry Business: Alina Andriuță, Olga Țapordei și Alexandru Bordea, alături de Veceaslav Luchianenco, de la Prime Capital – unul dintre partenerii Concursului, i-a fost destul de complicat să aleagă finaliștii.

Dintre toate cele 50 de idei de afaceri, în finală au ajuns doar 7. Iar după o prezentare detaliată a ideii de afacere, câștigătorii au fost:

Locul I

Dumitrița Gabuja, cu ideea sa de a înființa o academie de studiere a artei în domeniul extensiei genelor și a unghiilor, în paralel cu prestarea de servicii de alungire a unghilor și genelor. Dumitrița a primit drept premiu participarea la StartUp gratuit, Coaching gratuit și suma de 20.000 lei.

Locul II

Andrei Zatic, cu proiectul său referitor la fotografierea 3D a imobilelor, a instituțiilor culturale, industria retail auto, etc. Premiul său a fost participarea la StartUp gratuit, Coaching gratuit și suma de 10.000 lei.

Locul III

Alina Spataru, cu ideea sa de a ține cursuri de croitorie și design vestimentar pentru adulți și copii. Fiecare participant elaborează o colecție personală și primește și o sesiune foto. Ideea a fost premiată cu participarea la StartUp gratuit, Coaching gratuit și suma de 5.000 lei.

Ceilalți 4 finaliști Petcu Luminița, Aftenii Mihai, Tacu Daniel și Ivanes Igor au câștigat participarea la StartUp gratuit, Coaching gratuit și suma de 2.000 lei de fiecare.

Le mulțumim partenerilor concursului – Prime Capital și Elefant.md – pentru că susțin antreprenoriatul în Moldova.

Suntem mândri de acești viitori antreprenori și avem mare încredere în viitorul lor. Vom fi alături de ei pe acest drum și le vom da tot ce avem mai bun.

La mulți ani, Angry Business!