Cea mai bănoasă meserie! O poți deprinde în două zile

  • 20-06-2017
  • 1318
...

 

Vrem mai mulți bani! Îi vrem astăzi, acum, pentru a ne satisface nevoile, pentru a trăi mai bine, pentru a ne îndeplini visele.

 

Ați spune că nu în bani este fericirea? Da! Fericirea e în visele noastre pe care reușim să le îndeplinim. Faptul că ne-am plafonat visele nu înseamnă că suntem mai mult mulțumiți de modul în care trăim.

 

CEA MAI BĂNOASĂ MESERIE

Poate fi deprinsă în două zile

 

Cea mai bănoasă meserie este cea de vânzător. Cine nu este de acord?!

Din strămoși se știe că vânzătorii iscusiți au dus-o mereu bine și au avut de toate. Ei aveau darul negocierii și puteau să obțină orice, oricând, oricum.

 

Aceste tehnici au fost analizate timp de mai mulți ani, au fost cercetate și create hărți comportamentale care permit deprinderea abilităților celor care le-au moștenit. Astăzi, vânzător de performanțe și cu rezultate, poate deveni oricine își dorește să vândă și nu îi este frică de această meserie.

 

Se creează paradoxul.

Vrem mai mulți bani, dar să nu facem reclamă, să nu spunem despre faptul că asta este meseria noastră. Cum să reușim?!
Orice domeniu în ziua de astăzi este legat de comerț, vânzare directă sau indirectă. Să vinzi este o artă, pe care prea mulți nu o înțeleg și o denigrează.

 

CUM?

 

A fi vânzător cu rezultate mai mari, dacă vrei să vinzi și să câștigi, să obții mai mult venituri din comision este posibil. Alexandru Bordea, unul dintre cei trei cofondatori ai comunității care creează și dezvoltă afaceri – Angry Business, este cel care va dezvolta măiestria de vânzător a celor care vor participa la cursul Vânzător cu Rezultate.

Cât va dura?

Doar două zile! DETALII - AICI.

 

Ce informație vor primi cei prezenți la curs?

Informații de preț, care, până la acest moment, au fost furnizate în cadrul unui curs de șase săptămâni. Provocarea ce este pusă în față este de a oferi același volum de informații, însă cu mai multă exersare.

 

Desfășurarea cursului într-o perioadă de două zile permite participanților ca să exerseze în timp ce învață. Ei vor vinde la propriu, în termeni reali. Nu se va mai lăsa pentru ziua de mâine. Participanții vor afla tehnici noi și le vor implementa pe loc, vor fi coordonați și corectați pentru atingerea rezultatelor maxime.

 

Vrei să vezi ce informații au primit participanții la cursurile de seară, ce au durat șase săptămâni și care este feedback-ul participanților? Urmărește acest video:

 

 

Vrei să afli care va fi agenda cursului Vânzător cu Rezultate, care se va desfășura în perioada 24-25 iunie? Click Aici. Vei fi impresionat despre cât poți învăța și practica în cadrul unui curs amplu de două zile, desfășurat de traineri profesioniști, care generează rezultate la minut.

 

Accepți provocarea de a deveni mai bun?

 

Înscrie-te la acest curs. CLICK pentru a afla mai multe detalii.

 

Teama de a vinde poate fi depășită! Iar abilitatea de a vinde mai mult și cu plăcere o poți obține într-un singur curs!

 

Rezultatul cursului:

  • Tehnici eficiente de vânzări;
  • Încrederea în propriile forțe;
  • Abilități de negociere;
  • Cunoștințe profunde în domeniul vânzărilor;
  • Arta de a citi oameni și conduce procesul de discuție.

 

Agenda cursului pentru ziua 1 și 2, o poți vedea AICI.

 

Rezultatele pot fi obținute doar dacă acționezi.

Înscrie-te, devină un vânzător mai bun și obține succesul dorit.