Ce faci cu CONCURENȚA?

...

Oricine îți poate fura o căldare de apă. Dar nimeni nu îți poate fura izvorul.

Această idee de bază trebuie să relaxeze pe toți cei care, dezvoltând o afacere, își fac griji de faptul că cineva îi copie, le fură ideile sau acționează neetic.

 

Ce înseamnă acel “izvor” pe care nimeni nu ți-l poate fura?

În primul rând este dragostea față de ceea ce faci. Unii se aventurează să facă ceea ce văd la voi, neîțelegând toate provocările pe care le-ați avut și le-ați depășit... din dragoste. La fel, ei nu înțeleg cât de mare aport asupra lucrului făcut o are ceva făcut... din dragoste.

 

În al doilea rând, ceea ce practic nu are cum fi furat este experiența voastră. Acele 10.000 de ore, reușitele și nereușitele, tot ce nu a mai ieșit în public și toate detaliile pe care ați reușit să le înțelegeți pe parcursul procesului.

 

În al treilea rând, este imposibil să vă fure cineva motivația personală, ceea ce vă mână zilnic pentru a deveni mai buni, a dezvolta afacerea și a face mai mulți clienți fericiți.

 

 

Mulți văd icebergul, puțini înțeleg ce ascunde el.

 

Cum să înțelegeți mai bine care este domeniul în care puteți fi sau deja sunteți cei mai buni și din care veți obține rezultate? Despre asta și multe alte lucruri utile vorbim la trainingul StartUp AngryBusiness.

O zi plină de conținut care va face claritate și vă va inspira la noi începuturi.

Înregistrarea o puteți face pe acest link http://start.angrybusiness.md/?ref=artab

 

Dacă aveți prieteni care au aceleași frici sau neclarități despre concurență, faceți un share la acest articol.

 

Autor: Alexandru Bordea