Ce ai pierdut dacă nu ai fost la StartUp Angry Business

...

La Angry Business, pe 10 februarie, am aflat cum arată 85 de tineri dornici să dezvolte propria afacere aici, în țara lor. Traingul StartUp a reușit să adune într-o singură sală oameni care nu au pierdut speranța într-un viitor mai bun acasă și vor să devină antreprenori în Moldova. Orice training trebuie să rezulte în schimbări pe termen lung, iar ziua de sâmbătă a reușit să provoace începutul acestor schimbări în majoritatea dintre cei prezenți.

Ce trebuie să știe un om de afaceri la început de cale                              

Cofondatorii Angry Business – Alina Andriuță, Olga Țapordei și Alexandru Bordea – au oferit într-o singură zi atâta informație, cât mulți antreprenori nu învață în ani întregi de activitate. Cei prezenți au înțeles care este diferența între gândirea unui antreprenor și angajat, cum sunt sistematizate prioritățile și valorile unui om de afaceri și cum să aleagă domeniul de activitate în care vor dezvolta un business.

Trainerii le-au oferit participanților un plan clar de acțiuni care îi va ajuta să obțină rezultate vizibile, odată implementat în viața de zi cu zi. Desigur, evenimentul a fost completat de networking între cei prezenți – toți dornici să devină stăpânii propriului destin și să pună bazele unei afaceri de succes.

Instrumente practice pentru a începe și crește afacerea

În cadrul celor 9 ore training, au fost descrise etapele concrete pe care trebuie să le parcurgă un antreprenor atunci când vrea să lanseze o afacere și să bifeze primele vânzări. Participanții au aflat despre instrumentele testate deja de mii de alți absolvenți ai traingurilor Angry Business anterioare și demonstrate că funcționează.  

Printre multele subiecte discutate pe îndelete cu toți cei prezenți, s-au regăsit și:

  • cum testezi piața unde ai vrea să îți lansezi business-ul
  • cum trebuie abordate parteneriatele, astfel încât ele să nu devină unul din factorii ce duc la eșecul afacerii
  • cum se creează celula ideală
  • cum și de unde se pot obține investiții
  • ce este franciza, prin prisma extinderii unei afaceri

Exemple din viață

Calea pe care trainerii Angry Business au arătat-o la StartUp a fost deja parcursă de mii de alți antreprenori la început de drum. Și, cum se zice că cheia succesului pentru orice informație proaspăt primită este ca aceasta să fie susținută de exemple practice, trainingul a avut drept invitați câțiva dintre sutele de absolvenți de succes ai Coaching-urilor.

Aceștia au vorbit despre cum au reușit să dezvolte afacerile proprii cu ajutorul trainerilor și a cunoștințelor obținute și au împărtășit cu cei din sală succesele și eșecurile din experiența proprie.

 

 

Educăm o nouă generație de antreprenori

Cei trei traineri au creat o atmosferă plină de energie și dorință de a face schimbări, încercând să ofere într-o singură zi cele mai importante arme informaționale relevante lansării și dezvoltării unei afaceri.

Desigur, cât de mult nu s-ar dori să se ofere, cele 9 ore au trecut prea repede și trainingul a ajuns și la finalul său. Participanții au primit o doză incomparabilă de cunoștințe practice, pe care urmează să le proceseze și aplice în activitatea lor.

Dacă nu ai fost la StartUp, dar îți dorești să afli cum poți dezvolta propriul business și vrei să o faci așa cum au făcut-o deja sute de alți antreprenori de succes, vino la Coaching Angry Business. Vei avea parte nu de o zi, dar de 8 săptămâni în care vei simți cum antreprenorul din tine devine un expert în toate aspectele ce țin activitatea ta, iar business-ul tău nu mai este limitat de lipsa cunoștințelor, instrumentelor sau altor bariere care există doar în imaginația noastră.

Click aici pentru mai multe detalii.